Oci

Música, gastronomia i cultura per a conéixer l'Horta de València

El Festival l'Horta Túria celebra una nova edició aquest diumenge

Guardar

Festival l'Horta Turia
Festival l'Horta Turia

Donar a conéixer els valors i la riquesa gastronòmica de l'Horta de València. Amb aquest objectiu torna el Festival l'Horta Túria, un esdeveniment que tindrà lloc aquest diumenge 25 de setembre en la Masia de Sant Antoni de Benifaió.

Una trobada entre agricultors i artistes que maridarà música, gastronomia i cultura amb els productes de la terra i de proximitat en el cor de l'horta valenciana. Aquest esdeveniment, organitzat per la marca de cerveses Turia, acollirà un complet ventall de propostes d'11 a 21.30 hores, amb concerts de reconeguts artistes estatals i valencians com Sen Senra, Rojuu, Miane DJ, La Paloma, Carlota, Caramelo, La Maria, Hits With Tits, Dani i Valverdina.

El festival comptarà també amb un mercat d'agricultors, on els productors no sols vendran de manera directa els productes de la seua collita, sinó que també oferiran al públic propostes a punt per a menjar, elaborades amb les seues pròpies fruites i hortalisses. Concretament, oferiran les seues creacions gastronòmiques els establiments Ca Climent, Convivium, Camí de l'Horta, L'Horta dels Basquetaires, Terra i Xufa i Mastika l'horta.

Aquelles persones interessades a assistir poden fer-se amb una entrada al lloc web oficial de l'esdeveniment a un preu de 21 euros. Turia donarà 1 euro de cada entrada venuda a dos projectes valencians de recuperació de l'Horta: Cèrcol Coop, una marca d'arròs valencià de producció sostenible i amb valors socials, i Tasta'l d'ací, una web que divulga receptes antigues i informació sobre productes autòctons valencians poc coneguts.

Com arribar al Festival l'Horta Túria?

L'espai triat per a aquest 2022, el mateix que en edicions anteriors, és la Masia de Sant Antoni, una ubicació de 42.000 m² que està envoltada de camps de tarongers i caquis. Es troba a uns 20 minuts de la capital, en el Camí Prefaci s/n, de Benifaió.

Es pot arribar fins a la Masia amb el tren de rodalia que connecta l'Estació del Nord a València amb l'estació de Benifaió-Almussafes, en la línia C-2 de Rodalia. A més, d'11 a 22 hores hi haurà servei de transfer (bus) gratuït entre l'estació de Benifaió-Almussafes, l'aparcament i la Masia de Sant Antoni, i viceversa.

Arxivat a:

Destacats