Oci

'Mítics 70': Una vida vertiginosa en la carretera

Dijous a les 22.00 hores penúltim capítol de la docuserie que explica el camí a l'èxit dels artistes valencians dels anys 70

Guardar

Mítics 70 À Punt
Mítics 70 À Punt

En el capítol de Mítics 70 d'esta setmana ens acostarem a les jornades esgotadores de Bruno Lomas, Nino Bravo, Camilo Sesto, Juan Bau i Juan Camacho.  

Viatges interminables, concerts, presentacions i més viatges per les deficients carreteres d'aquells anys. Milers de quilòmetres en cotxes conduïts, moltes vegades pels mateixos artistes, per carreteres nacionals i secundàries.  

Una carrera contra rellotge que en moltes ocasions van acabar en accidents fatals que van truncar la vida d'alguns dels ídols, com va ser el cas de Nino Bravo, Juan Camacho i anys més tard de Bruno Lomas. 

Juan Bau recorda com era el seu dia a dia en aquell moment: "viatjàvem molt, d'una manera molt desordenada, féiem quilòmetres i quilòmetres i ens jugaven la vida. Alguns dels meus companys la van perdre, jo vaig tindre sort. Però, tots vam tindre accidents."

A més, Mítics 70 ens acosta a les figures de les dones cantants de l'època, com les valencianes Elvira Ponce, Tina i Tesa, Maria del Carme Girau, Rosita Amores o Adriángela. Mítics 70 també s'aproximarà a la nova cançó, que va aparéixer en la transició, de la mà del valencià Joan Baptista Humet.

Arxivat a:

Destacats