Oci

‘Mítics 70’ indaga en els orígens de la cançó "Te quiero, te quiero" d’Augusto Algueró

Guardar

Nino Bravo
Nino Bravo

En el capítol de Mítics 70 d’aquesta setmana veurem com els protagonistes Bruno Lomas, Nino Bravo, Camilo Sesto, Juan Bau i Juan Camacho aconsegueixen el desitjat el fitxatge per una discogràfica. I l’impacte d’aquest fet en la promoció immediata, la participació en programes de màxima audiència, tant en la televisió com en la ràdio, i l’exposició permanent a un públic nou. Un públic que es crea a partir del desenvolupament del fenomen fan al nostre país.

El capítol de demà explora els origens de la cançó "Te quiero, te quiero", que va compondre Augustó Algueró. La famosa cançó es va escriure inicialment per a Carmen Sevilla, la dona d’Augusto Algueró durant 13 anys. En el programa la veurem interpretant-la, tot i que el tema finalment va suposar el primer gran èxit de Nino Bravo.

Mítics 70 ens mostrarà l'actuació de Juan Camacho amb la cançó "A ti, mujer" en el Festival de Benidorm del 1975. També veurem una entrevista amb Camilo Sesto, que ens explica com se sentia quan interpretava Jesucristo Superstar i gaudirem d’una de les seues mítiques actuacions, on es va guanyar l’aplaudiment de la gran Concha Piquer.

Arxivat a:

Destacats