Oci

Més de mig milió de peces LEGO t'esperen en el Museu de les Ciències

Guardar

exposicion_lego_LewisTsePuiLung
exposicion_lego_LewisTsePuiLung

Més de mig milió de peces LEGO es poden veure des de dimecres fins al 21 d'octubre en les 120 impressionants peces que formen l'exposició 'Travelling Bricks' del Museu de les Ciències, una mostra que recorre la història del transport des de la invenció de la roda.

Travelling Bricks' es completa amb una zona lúdica i interactiva amb 200.000 fitxes de LEGO amb les que construir, aprendre i jugar. Els visitants poden pujar a la màquina del temps, propulsada a base de peces de LEGO i imaginació, per a emprendre un viatge al·lucinant a través de l'evolució del ser humà i descobrir com el seu afany per explorar li ha portat més enllà de qualsevol frontera.

Des del 4 de juliol, els visitants podran conéixer la història del transport a través de 120 figures i maquetes amb peces de LEGO en “Traveling Bricks“ i gaudir de xicotetes obres d’art com el Titanic, un zepelín o la nau espacial Carl Sagan. L’exposició abarca 800 metres quadrats i inclou una zona lúdica per a desenvolupar la creativitat amb creacions pròpies, de manera que es converteix en una oportunitat perfecta per a tota la família.

Lego4

“Traveling Bricks” espera tenir el mateix acolliment que la que ha tingut “Marte. La conquista de un sueño”. En aquest cas, la mostra està formada per peces de gran valor històric i documental i amb il·lustracions originals de “La Guerra de los Mundos” (de Herbert George Wells). L’exposició, coproduïda per la Fundació Telefònica, també ofereix un fragment del planeta caigut el 3 d’octubre de 1962 a Nigèria. Des del museu destaquen que l’èxit que ha tingut es deu a que és molt completa i a les visites guiades, “amb les quals el públic pot conéixer més curiositats i ampliar els seus coneixements sobre Mart”.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Destacats