Oci

Un nou mercat vintage de segona mà ‘Tot a 1 euro’ aterra a València

El Flea Market torna a Ruzafa el diumenge 2 de juny amb un mercat sostenible que oferix una àmplia varietat productes a preus de ganga

Guardar

Mercadet. Imatge de Jon Tyson
Mercadet. Imatge de Jon Tyson

Els amants de les gangues, la reutilització i els productes de segona mà tenen una cita indispensable en el calendari el primer cap de setmana de juny. La ciutat de València es prepara per a acollir una nova edició del popular Flea Market, que torna a Ruzafa després de passar pel barri del Botànic i oferir una experiència especial a La Pobla de Vallbona i Benissanó. Així, l'escola de ball i club social Satchmo Swing School (Carrer Cap Jubi, 4) rep diumenge 2 de juny este mercat ambulant vintage amb tots els seus articles a només un 1 euro!

Este esdeveniment promogut per l'associació il Quartiere s'ha convertit en l'últim any en un referent de la sostenibilitat i la compra intel·ligent. Per tant, este mercat de segona mà entre particulars oferix l'oportunitat de vendre objectes que ja no utilitzes i, al mateix temps, trobar autèntiques joies a preus irresistibles. En este sentit, la iniciativa pretén ser molt més que un simple mercat ambulant en tractar-se d'un espai que fomenta el consum responsable i econòmic.

Esta nova edició especial del Flea Market de València es presenta com una jornada única per als cercadors d'autèntics tresors i gangues. D'esta manera, els compradors tindran l'oportunitat d'adquirir una àmplia varietat de productes en un mercat en el qual tota l'oferta estarà disponible per tan sols 1 euro. En definitiva, el Flea Market de València és el lloc ideal per a sumar-se a l'ona del consum responsable i donar-li una segona vida a eixos objectes que ja no et fan falta.

Imatge del Flea Market, el mercadet tot a 1 euro de València
Imatge del Flea Market, el mercadet tot a 1 euro de València

Els visitants podran adquirir des de roba d'estil estiuenc fins a complements, llibres, joguets, làmines, packs sorpreses i molts objectes peculiars molt interessants. Sens dubte, una oportunitat imprescindible per a renovar l'armari o la decoració de la teua casa i trobar objectes únics a l'abast de la teua butxaca. Adquirir gangues increïbles i contribuir a la reducció del malbaratament propi del consumisme mai va ser tan senzill.

Horari i entrada

El Flea Market de València manté la seua singular metodologia. Així, l'entrada té un preu simbòlic d'1 euro, excepte per als menors de 12 anys, els qui podran accedir de manera gratuïta. No obstant això, a partir de les 18 hores podran aprofitar d'un curt període exclusiu en el qual l'entrada serà gratuïta per a tots els assistents. El mercat estarà obert des de les 11h fins a les 19 hores, brindant-te temps suficient per a explorar totes les oportunitats de compra.

No et perdes esta cita imprescindible per als amants dels bons preus i la sostenibilitat en una jornada carregada de descobriments inesperats. No et perdes esta edició especial en Satchmo Swing i no dubtes a participar en el Flea Market de València diumenge 2 de juny i aprofita totes les gangues disponibles a un 1 euro.

Destacats