Oci

El Mercat de Sagunt celebra el seu 30 aniversari amb una festa de la tapa

Dins de les activitats previstes s'oferirà un taller gratuït d'arqueogastronomia

Guardar

Mercat de Sagunt
Mercat de Sagunt

Aquest cap de setmana marca una fita important en la història del Mercat de Sagunt, ja que compleix 30 anys amb una sèrie d'esdeveniments per a celebrar aquest aniversari amb veïns i visitants. Els actes començaran el divendres 22 de setembre a partir de les 19.00 hores amb "Mercatapa".

Aquesta iniciativa comptarà amb un concert oferit pel grup Flashback, activitats d'animació i l'oportunitat de guanyar fabulosos premis. A més, els assistents podran gaudir d'una deliciosa ruta de la tapa dins del Mercat de Sagunt. Cada tapa, acompanyada d'una beguda, tindrà un preu especial de 3 euros, la qual cosa brindarà a tots l'oportunitat de degustar la variada i deliciosa oferta gastronòmica del mercat.

Per als entusiastes de l'arqueologia i la gastronomia, el dissabte 23 a les 18.00 hores es durà a terme el taller "In Vi Veritas", un fascinant taller d'arqueogastronomia dirigit per l'expert Manuel Béjar. L'entrada a aquest taller és gratuïta, i promet una experiència educativa i culinària única.

El Mercat de Sagunt ha sigut un pilar important en la comunitat durant tres dècades, proporcionant aliments frescos i productes d'alta qualitat als residents i visitants de la ciutat. Aquesta celebració del seu 30 aniversari és una oportunitat per a agrair suport continu i celebrar junts aquesta fita significativa en la història del mercat.

Servei personalitzat i quilòmetre zero

La regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, ha donat les gràcies a tots els comerciants "pel seu treball, per la vostra proximitat, per apropar-nos producte fresc i saludable a les nostres dietes i pels moments feliços i no tan feliços que hem viscut durant aquest temps".

Per part seua, la presidenta de l'Associació Mercat Municipal de Sagunt, Cristina Navalón, ha fet una crida a la participació per part de la ciutadania perquè la gent "ens conega una miqueta més, a veure si s'anima a acostar-se al mercat, perquè amb aquesta Mercatapa vindrà més gent jove".

Finalment, l'alcalde de Sagunt, Darío Monero, ha posat en valor la importància d'aquest centre de comerç local: "Parlem de proximitat, sostenibilitat i quilòmetre zero. Parlem d'un servei personalitzat i això fa que també incremente l'excel·lència del servei que donem".

Destacats