Oci

El Mediterránea Festival inunda Gandia amb nombroses activitats gratuïtes

Música, gastronomia i art al carrer completen la programació del 'Mediterrània al carrer' durant aquest cap de setmana

Guardar

Un dels concerts del Mediterrània Festival de Gandia
Un dels concerts del Mediterrània Festival de Gandia

Gandia acull un gran nombre d'activitats gratuïtes per tota la ciutat amb motiu de la celebració del Mediterránea Festival, un festival de música que portarà a la capital de la Safor a artistes del nivell de Vetusta Morla, Leiva, La Fúmiga o La Casa Azul. Com a complement a aquesta oferta musical, entre aquest dijous, 17 d'agost, i el dissabte, 19 d'agost, tindrà lloc la iniciativa 'Mediterrània al carrer', portant a diferents punts de Gandia una completa programació d'activitats gratuïtes i paral·leles a aquest reconegut festival.

Així, entre les diferents iniciatives obertes a la ciutadania destaquen els concerts gratis per a les persones empadronades a la ciutat que tindran lloc aquesta vesprada en el Parc de la Festa, entre els quals actuarà Arde Bogotà. El dissabte 19 d'agost la plaça Major acollirà els concerts de Pol 3.14 i Varry Brava a partir de les 11.30 hores.

Gastronomia i activitats infantils

Els establiments hostalers de la zona de la plaça Major permetran degustar les millors tapes de la comarca gràcies a la ruta gastronòmica que complementarà les activitats previstes. Una d'elles és l'exposició fotogràfica del concurs 'Miradas Encendidas' i l'exposició de pintures d'un artista local.

Els més xicotets també seran protagonistes amb activitats didàctiques per a gaudir en família. El dissabte 19 d'agost, a partir de les 19.00 hores, la plaça Major acollirà l'actuació de la banda infantil Dubbi Kids.

Finalment, els comerciants del Centre Històric trauran les botigues al carrer els dies del Festival. La idea de la iniciativa és fomentar el comerç local i que els milers de persones que visiten Gandia durant aquests dies coneguen les característiques del comerç de proximitat de la ciutat.

Destacats