Oci

La Marina de València, escenari de l'espectacle aeri de Red Bull únic en el món

'Red Bull Día de las Alas' comptarà amb 35 pilots que tractaran de planejar el major temps possible amb vehicles de fabricació pròpia

Guardar

Un dels participants a Red Bull Día de las Alas
Un dels participants a Red Bull Día de las Alas

La Marina de València es prepara per a acollir un dels esdeveniments més impressionants i divertits de l'any: Red Bull Día de las Alas. Esta experiència única en el món arriba a la capital del Túria el pròxim 1 de juny, oferint un espectacle aeri sense precedents.

Red Bull Día de las Alas, conegut per desafiar els límits de la física i la imaginació, arriba a València després del seu pas per Gijón l'any 2017 i, anteriorment, a Eivissa, l'any 2012. En esta tercera edició a Espanya, 35 equips de tota la península es preparen per al desafiament de dissenyar, construir i llançar les seues pròpies màquines voladores casolanes de propulsió humana.

Els equips, formats entre quatre i cinc persones, hauran de combinar enginy, creativitat i diversió per a solcar el Mediterrani des d'una molla de 9 metres sobre l'aigua. Un jurat d'experts avaluarà la creativitat i la posada en escena de cada equip, a més de la distància recorreguda, per a determinar als guanyadors.

Participants a Red Bull Día de las Alas
Participants a Red Bull Día de las Alas

Entrada gratuïta

La jornada promet ser un espectacle ple d'emoció i originalitat, amb "atuells" voladors inspirats en personatges de la cultura pop, la mitologia clàssica, el cinema, l'anime i fins i tot la gastronomia i la cultura festiva valenciana. Alguns equips prendran com a referència la rica tradició culinària i les festes típiques de València, mentres que uns altres s'inspiraran en els colors i la tecnologia d'Alinghi Red Bull Racing, l'equip de vela de la Societat Nàutica de Ginebra.

L'accés a l'esdeveniment serà completament lliure durant tot el dia, permetent que tots els interessats puguen gaudir d'este espectacle únic. Els participants tindran l'oportunitat de convertir-se en els nous herois aeris del món, desafiant la gravetat i deixant volar la seua imaginació en Red Bull Día de las Alas a la Marina de València.

Destacats