Oci

Laura, primera infidel de la Isla de las Tentaciones 5

Laura Casabela, parella de Mario, cau en la temptació d'Adrián, el seu solter andalús favorit

Guardar

Claudia i Laura, dues concursants de La Isla de las Tentaciones 5. Imatge de Mediaset
Claudia i Laura, dues concursants de La Isla de las Tentaciones 5. Imatge de Mediaset

L'avanç del passat dilluns de la cinquena edició de la Isla de las Tentaciones 5, emés en el debat del 'reality', va revelar que Laura, parella de Mario, és la protagonista del primer bes de l'edició. L'acostament cada vegada major de Laura i Adrián, el seu temptador favorit, va acabar en un bes en la cuina després de compartir abraçades, riures, i diverses mostres d'afecte prèvies al comiat per a anar-se'n a dormir.

Després de l'inici de les primeres fogueres, en les quals va haver-hi plors, enuig, tristesa i alleujament per part dels concursants, xiques i xics tornaven a les seues respectives viles a reflexionar sobre el que havien vist. És ací quan Laura i Adrián, que cada vegada tenen més connexió, vivien un romàntic moment abraçats en l'hamaca que després acabava en aqueix apassionat bes.

Després d'una setmana de convivència, la trobada entre tots dos ha fet sonar l'alarma de la temptació, que sobresaltava la vila mentre Mario, parella de Laura, dormia tranquil·lament en 'Villa Paraíso', la casa dels xics. Així, Mario també avança en la seua relació amb Valeria, la seua temptadora preferida, tot i que la parella afirmava entrar en el programa en el seu millor moment.

El reality xou presentat per Sandra Barneda ha canviat d'emissió als dijous en lloc dels dimecres, amb l'objectiu de fugir de l'estrena de Joaquín, El Novato, en lloc del dimecres. No obstant això, manté el mateix horari: 22.50 hores.

Alvaro Boix, nou temptador VIP de 'Villa Playa'

Arriba a Vila Platja, la casa de les xiques, el jove de 23 anys Álvaro Boix, procedent d'Elx (Alacant) i protagonista de la quarta edició del programa al costat de la seua exparella Rosario Cerdán. Amb la intenció de recuperar a l'Illa el que va perdre, assenyala el concursant durant la seua presentació, confessa que ja coneixia d'abans a una de les xiques, Laura. Haurà passat alguna cosa entre ells fora?

Arxivat a:

Destacats