Oci

L'Alqueria Blanca aconsegueix un 8,8% d'audiència en la seua primera setmana d'emissió

La mítica sèrie de la televisió valenciana va tornar a les pantalles dilluns passat

Guardar

L'actriu María Maroto durant el rodatge d'una de les escenes de l'Alqueria Blanca
L'actriu María Maroto durant el rodatge d'una de les escenes de l'Alqueria Blanca

L'Alqueria Blanca bat rècords d'audiència. La sèrie que va arribar al cor dels valencians i valencianes fa ja quasi quinze anys ha tornat amb 66 nous capítols i ha aconseguit xifres d'audiència que freguen el 10% en la seua primera setmana. La nova tanda d'episodis es va començar a emetre el dilluns 2 de maig en un format diari. Així doncs, de dilluns a divendres després d'À Punt Notícies Migdia s'emetrà un capítol de la sèrie, que tindrà una duració d'una hora (de 15:30 a 16:30).

Claudia Pinto, directora de L'Alqueria Blanca, va declarar en la presentació de la nova programació de la cadena autonòmica, que afronten aquesta nova etapa amb il·lusió, però també com un repte, ja que emetre cada dia és sinònim de multiplicar el treball per 5. El director general d'À Punt Mitjana Alfred Costa afirma que haver-se decantat per l'emissió diària és "una demostració de la confiança de la cadena en la qualitat de la ficció valenciana".

Aquest nou format ha sigut un gran èxit durant la primera setmana d'emissió dels nous episodis, en la qual s'han anat superant audiències de manera consecutiva cada dia. En l'emissió del primer capítol, el dilluns dia 2 de maig, es va aconseguir un 6,1% d'audiència, el dimarts 3 de maig es va arribar al 7,7% d'audiència, el dimecres 4 de maig es va aconseguir un 8,8% de quota de pantalla i 120.000 espectadors amb un 80,1% de fidelitat.

Unes xifres que es tradueixen en el bon acolliment que estan tenint els nous capítols de l'Alqueria entre els espectadors valencians, en els quals es mesclen les històries habituals de la sèrie amb noves trames, i les cares més conegudes de l'Alqueria amb personatges nous que no deixaran indiferent a ningú. De fet, els cinc primers episodis s'han convertit en l'emissió d'À Punt no informativa més vista de la setmana.

A més, tots aquells que no poden veure les emissions vespertines, o que no hagen tingut suficient Alqueria podran veure de nou els cinc capítols seguits emesos durant la setmana els diumenges a la nit, de 22:45 a 01:30.

Altres emissions

El gran èxit de l'Alqueria ha afectat també els programes que li segueixen i ha fet que l'audiència de Bona Vesprada, El Premi i Terra Viva augmente en un 60% respecte a la setmana anterior.

Duel de Veus, un altre dels pilars de la nova programació d'À Punt, també està batent rècords d'audiència. El talent musical, que s'emet la nit dels divendres, va aconseguir un 6,1% de share en l'emissió de la segona gala i 71.000 espectadors.

Arxivat a:

Destacats