Oci

'Juego de tronos, el repte' desembarca en El Saler amb 'escape rooms' ambientats en la sèrie

Guardar

juego_tronos
juego_tronos

Els amants de la popular sèrie 'Juego de Tronos' té l'oportunitat de tornar a endinsar-se en el seu univers amb una experiència impulsada per Vodafone i HBO Espanya que desembarca ara en el Centre Comercial El Saler de València. Els fans podran participar en un repte consistent en 'escape rooms' ambientats en la sèrie.

La del Centre Comercial Saler serà l'única cita a la ciutat de València d'aquesta mostra, titulada 'Juego de Tronos, el Repte', i es desenvoluparà des d'aquest divendres i fins al pròxim 27 d'octubre.

En aquesta proposta --que s'instal·larà en la primera planta de l'espai comercial i serà totalment gratuïta els fans-- passaran per tres 'escape rooms' ambientats en aquesta megaproducció, i es fotografiaran i gaudiran amb algun dels objectes més icònics de la història, com el Tron de Ferro oficial o una rèplica a escala del drac Drogue.

En una primera estada, s'habilita una zona d'exposició amb diverses vitrines, en la qual tots els que s'acosten podran veure alguns dels objectes més icònics de la història ideada per l'escriptor George R.R. Martin i que ha 'enganxat' a milions de persones a tot el món.

Un altre dels grans reclams, serà sens dubte, les tres sales de fuita en la qual els visitants podran a prova les seues habilitats i coneixements de la ja mítica ficció.

En concret, es proposa una immersió al llarg de les set temporades de la sèrie, en la qual a través d'una triple 'escape room' el visitant ha de fer front, en tot just deu minuts i en grups de quatre a sis persones, a reptes com robar, per ordre de la reina, un llibre de les estances de Cersei, un dels seus potencials rivals en Desembarcament del rei; ajudar a Daenerys a completar el mapa del centre de la sala de reunions de Rocadragón per a tancar els plans de conquesta de Ponent, o endinsara en el bosc dels Déus a la recerca de la daga d'Acer per a entregar-li-la a Arya.

Per a finalitzar l'experiència, els visitants podran obtindre imatges al costat d'una rèplica real del Tron de Ferro i amb Drogo, el més imponent dels dracs de Daenerys. Els participants també optaran a regals inspirats en la trama.

HORARIS

L'acció tindrà lloc de dilluns a divendres, entre les 17.00 i les 21.00 hores, i els dissabtes i diumenges, de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores, i es completarà amb concursos que prepararà el centre comercial en les seues xarxes socials i que permetrà als guanyadors emportar-se material original de Joc de Trons.

La iniciativa, impulsada pel Grup Merlin Properties, pretén "connectar amb uns públics potencials: consumidors d'últimes tendències, que a més, s'interessen per productes de qualitat, en aquest cas audiovisual". "A través d'experiències com aquestes, pretenem consolidar l'oferta lúdica del centre comercial, i encaminar les compres cap a un format més experiencial alineats amb els actuals gustos dels consumidors", declara el gerent del Centre Comercial, Isabel Picazo.

Destacats