Oci

Ja hi ha data per a l'obertura de la piscina d'estiu a Burjassot

Serà dijous que ve 15 de juny

Guardar

Piscina d'Estiu de Burjassot
Piscina d'Estiu de Burjassot

L'estiu està molt a la vora i els municipis valencians obrin ja els seus espais aquàtics, com és el cas de la Piscina d'Estiu a Burjassot. Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'aquest municipi, s'estan ultimant els preparatius per a rebre als banyistes a partir del pròxim dijous 15 de juny, en un horari que s'ajustarà a les necessitats de tots.

Conscients que l'estiu és la temporada perfecta per a gaudir de l'aigua i el sol, la piscina estarà oberta de dimarts a diumenge en horari general d'11.30 a 19.00 hores. Això sí, durant els mesos de juliol i agost, els dissabtes, diumenges i festius l'horari s'ampliarà, començant a les 10.30 i tancant a les 20.00 hores. D'aquesta manera, els visitants tindran més temps per a gaudir de les refrescants instal·lacions.

L'Ajuntament ha implementat millores en la gestió i reserva de les parcel·les per a assegurar una experiència més còmoda i fluida. Ara, els usuaris podran realitzar les seues reserves de manera telemàtica des dels seus dispositius mòbils, a través de la web municipal. El bon acolliment que va tindre aquesta modalitat l'any passat ha impulsat la seua continuïtat, i s'ha afegit l'opció de cancel·lar les reserves realitzades fins sis hores abans de l'ús programat.

A més, en cas de necessitar modificar la reserva, com canviar el nombre d'assistents, es podrà realitzar una cancel·lació i un nou lloguer amb les dades corregides. Per a facilitar el procés, els diners de les entrades s'emmagatzemarà en un moneder virtual que s'anirà descomptant automàticament en futures reserves.

La reserva de parcel·les és senzilla i accessible. Els interessats hauran d'ingressar a la web municipal i seleccionar la parcel·la desitjada, indicant el nombre de persones que la utilitzaran. Les reserves podran realitzar-se fins amb dos dies d'anticipació i el pagament s'efectuarà en línia al moment de confirmar la reserva. En accedir a les instal·lacions, s'haurà de presentar un document d'identitat, com el DNI, NIE o permís de conduir.

Existeixen tres modalitats de reserva de parcel·les: l'opció de demà, que permet l'accés des de l'obertura de la piscina fins a les 15.00 hores; l'opció de vesprada, que inicia a les 15.30 hores i s'estén fins al tancament de la piscina; i l'opció de dia complet, que abasta l'horari habitual de funcionament de la instal·lació.

Per a aquells que no disposen de dispositius electrònics per a realitzar les reserves, també es podran fer de manera presencial en la mateixa Piscina d'Estiu durant el seu horari habitual d'obertura, comptant amb l'assistència del personal del servei municipal.

Quant als preus, s'han establit tarifes accessibles perquè tots puguen gaudir d'un refrescant capbussó. L'entrada normal té un valor de 2,30€ per a tot el dia. També s'ofereixen entrades amb horaris més específics, com l'accés sol al matí o només a la vesprada, a un preu de 1,60€. A més, s'han establit tarifes reduïdes per a xiquets menors de 14 anys i persones majors de 60 anys, amb un cost de 1,70€ per a tot el dia. Per a aquells que desitgen gaudir només de l'horari de demà o vesprada, l'entrada reduïda tindrà un valor de 1,20€.

Destacats