Oci

Ja hi ha data per a la Fira de l'Embotit de Requena 2023

Descobreix quan se celebrarà la Mostra de l'Embotit de Requena enguany

Guardar

Fira de l'Embotit de Requena
Fira de l'Embotit de Requena

Ja hi ha data per a la Fira de l'Embotit de Requena 2023. L'Ajuntament de la localitat i l'Associació Embotit Artesà i de Qualitat de Requena han informat que enguany tornarà una de les cites gastronòmiques més esperades. Així, la Fira de l'Embotit de Requena se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de febrer.

La Mostra de l'Embotit celebrarà la seua XXVIII edició amb "moltes ganes i il·lusió". Ja s'estan ultimant els detalls finals per a reprendre aquest gran esdeveniment en 2023 que mostrarà l'embotit i els productes típics de Requena. Sens dubte, aquests seran els grans protagonistes d'una edició que, com és habitual, es complementarà amb activitats i espectacles, que es donaran a conéixer més endavant.

Com ha informat des del consistori requenenc, "la Mostra de l'Embotit és sens dubte, socialment i econòmicament parlant, un dels esdeveniments amb major atractiu i que congrega a un bon nombre de visitants en el nostre municipi, per la qual cosa totes dues entitats afrontem aquesta nova edició amb moltes ganes i il·lusió".

Pròximament, s'oferirà a la ciutadania tots els detalls que conformaran aquesta edició que torna amb més forces que mai, i en una situació de completa normalitat després dels anys marcats per la pandèmia. Així, l'edició de febrer de 2023 s'està elaborant "amb tota la il·lusió afegida dels anys en què aquest esdeveniment no ha pogut celebrar-se".

Requena recupera, així, la seua tradicional Fira de l'Embotit que, any rere any, guanya més adeptes. I tu, te la perdràs?

Destacats