Oci

Ja hi ha data per a l'estrena de la nova temporada de L'Alqueria Blanca

À Punt ha donat a conéixer quan s'emetrà la nova temporada de L'Alqueria Blanca

Guardar

Una escena de L'Alqueria Blanca
Una escena de L'Alqueria Blanca

Compte arrere per a l'estrena de la nova temporada de L'Alqueria Blanca. À Punt ha donat a conéixer la nova programació per a 2023, una graella molt més competitiva i vertebradora que a més de mantenir programes estrela, com Valencians pel món, Zoom o Bona Vesprada, entre altres, incorpora nous formats que no deixaran a ningú indiferent com el nou programa de Màxim Huerta (La vida al màxim) on entrevistarà convidats de primer nivell, com Ana Milán, Bibiana Fernández o Jandro; així com Nyas, coca, un concurs familiar que presentarà, a partir del 6 de febrer, el còmic valencià Manu Górriz.

I per descomptat, la ficció no podia faltar en la nova temporada de la programació d'À Punt. I és que, des de fa unes setmanes, la gran pregunta dels fans d'una de les sèries més estimades de la televisió valenciana és quan s'estrena la nova temporada de L'Alqueria Blanca. Doncs bé, ja hi ha data d'emissió dels nous capítols: serà a partir del 6 de febrer.

Nous personatges i noves trames que tornaran a enganxar als i les espectadores. L'Alqueria Blanca torna el 6 de febrer de 2023 a les 16.30 hores i en format diari (de dilluns a divendres).

A més, una altra de les sèries de ficció que torna a la pantalla d'À Punt és Després de la teua. Després de l'èxit collit, es prepara ja una segona temporada.

Finalment, la cadena prepara el programa El piset presentat per Àrtur Martínez, cantant de La Fúmiga i la il·lustradora Ame Soler, que viuen en un pis compartit i inicien el càsting per a trobar a les dues persones perfectes per a les habitacions lliures.

À Punt comptarà, a més, amb tota la informació de proximitat amb els informatius especials eleccions, així com les retransmissions esportives de pilota valenciana amb Va de bo i tot allò que envolta a les principals festes de la Comunitat Valenciana. Descobreix la nova programació d'À Punt a través d'aquest enllaç.

Arxivat a:

Destacats