Oci

Il Divo arriba a València en un concert únic

El famós grup d’òpera-pop arribarà a terres valencianes per a realitzar un concert el 7 de setembre

Guardar

Il Divo arriba a València en un concert únic

Il Divo, el quartet d'òpera-pop més famós del món arribarà a València el proper 7 de setembre a fi de realitzar un concert en el pavelló de la Font de Sant Luís. Aquest concert s'engloba dins dela seua gira Timeless Tour, amb la qual està promocionant el seu nou disc, "Timeless".

'Les entrades per al concert poden aconseguir-se mitjançant les plataformes de distribució El Corte Inglés, Ticketea, Evenitm, Correus, Entrades al teu Abast i Entreticket'.

El disc, que va eixir al mercat espanyol el 17 d'agost d'enguany, es compon de 10 temes de durada variada, que es corresponen amb els següents: Hola, All of Em, Angels, Ací Esperant-te, Toi Et Moi, Grazie Amore Mio, Quin Bonic És Viure, Love Em Tendir, Unforgettable i Smile. El treball d'estudi, distribuït per la discogràfica Universal Music Classics, compta amb un 98% de vots favorables en la plataforma Google Play Music.

El grup, que va ser format en el Regne Unit en el 2003 i està integrat per membres de diferent nacionalitat: l'espanyol Carlos Marín, el suís Urs Bühler, el nord-americà David Miller i el francés Sébastien Izambard; celebra els seus 15 anys de vida amb aquesta gira, la qual va començar el 20 d'abril a Mèxic, amb una durada de 8 mesos, en els quals passarà per Estats Units, Xina, Rússia, Japó, Austràlia, Europa, Amèrica Llatina i Sud-Àfrica.

I, per la seua banda, el disc segueix sent fidel a l'original estil del quartet, basat en la fusió musical del cant líric i l'òpera amb els estils musicals populars, ritmes llatins, el pop o altres gèneres com el bolero. A més d'açò, l'emblema del grup ha sigut versionar les grans cançons populars en clau d'òpera. En Timeless es poden trobar algunes versions de cançons famoses, com el "Hello" de la britànica Adele, en aquesta ocasió versionado a l'espanyol; "Angels" de Robbie Williams també ha sigut transformada en òpera. No obstant això, la guinda del pastís que és aquest disc li la porta el famós "Love Me Tendir" del rei del rock, Elvis Presley, convertit a l'estil de Il Divo, i que, a més, és un dels temes que tanquen el disc al costat del cover de "Unforgettable" d'Irving Gordon i a "Smile", una cançó inspirada en una de les peces musicals que es van utilitzar en les pel·lícules de Charles Chaplin.

http://ildivovalencia.com/entradas/

Arxivat a:

Destacats