Oci

La gran festa de Star Wars arriba a la Ciutat de les Arts de València

La concentració solidària de la Legió 501 Spanish Garrison serà d'accés lliure i gratuït

Guardar

Els personatges de Star Wars en la Ciutat de les Arts i les Ciències
Els personatges de Star Wars en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Els amants de Star Wars estan d'enhorabona. El pròxim 22 d'octubre al voltant de mig miler de personatges d'aquesta històrica saga cinematogràfica es donaran cita en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Serà durant un esdeveniment promogut per la Legión 501 - Spanish Garrison, una jornada que serà d'assistència lliure i gratuïta, sense necessitat de comprar una entrada.

Concretament, més de 400 personatges de l'univers de Star Wars desfilaran pels passejos circumdants al Museu de les Ciències, l'Umbracle, l'Hemisfèric, el Palau de les Arts i CaixaForum.

A més, hi ha previstes accions benèfiques i treball voluntari. Per això, s'instal·laran photocalls solidaris on el públic podrà fer-se fotos amb els seus personatges favorits. L'horari dels photocalls serà a les 11 hores i a les 19.30 hores, en l'anell perimetral de l'Hemisfèric, i tindran una duració de dues hores.

Els fons recaptats es destinaran de manera íntegra a la Casa Ronald McDonald de València, fundació triada per la Legión - 501 Spanish Garrison.

Darth Vader i les tropes imperials, en la Ciutat dels Arts
Darth Vader i les tropes imperials, en la Ciutat de les Arts

A més, durant les jornades i setmanes prèvies està previst realitzar actes de caràcter solidari, entre altres visites de personatges de la famosa saga als hospitals i la realització de tallers de ciència per a xiquets i xiquetes hospitalitzats que no podran acudir a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Aquest esdeveniment benèfic anual torna després de dos anys d'ajornaments i és la concentració més important que celebra la Spanish Garrison a escala estatal amb voluntaris que reten homenatge a la seua gran passió. La Legión 501 és una entitat internacional integrada per fans de la saga de "La guerra de les galàxies", els qui recreen amb qualitat cinematogràfica els vestits i armadures del bàndol imperial.

Destacats