Oci

Gandia celebra una gran fira comercial amb descomptes, "food-trucks" i exhibicions de talladors de pernil

Aquest esdeveniment se celebrarà en el campus de la UPV de la ciutat del 28 d'abril a l'1 de maig i també hi haurà actuacions musicals, un monòleg i zona infantil amb tallers

Guardar

Una dona mira diverses oeces de roba a la Fira d'Oci i Comerç de Gandia. Imatge: Unsplash
Una dona mira diverses oeces de roba a la Fira d'Oci i Comerç de Gandia. Imatge: Unsplash

Gandia acollirà aquest cap de setmana la Fira d'Oci i Comerç en el campus que la Universitat Politècnica de València té en la ciutat. Precisament, aquest gran esdeveniment comercial, gastronòmic i cultural se celebrarà des del divendres 28 d'abril fins a l'1 de maig en el campus universitari situat en el carrer del Paranimf número 1, en les proximitats de la zona de platja.

Aquesta fira obrirà en horari de 18 a 22 hores el divendres 28 d'abril; mentre que el dissabte 29, diumenge 30 i dilluns 1 de maig (festiu pel Dia del Treballador) estar oberta de 10 a 22 hores. L'entrada al recinte, de més de 4000 metres quadrats, serà gratuïta i els qui assistisquen podran gaudir de zones d'oci on es desenvoluparan actuacions musicals, espais de gastronomia, una zona infantil i desenes d'expositors comercials.

Precisament, el comerç serà un dels grans protagonistes de l'esdeveniment, ja que s'instal·laran al voltant d'un centenar de jaimas de venda i expositors de tendes locals que oferiran productes amb descomptes de fins al 70 % de tot tipus: moda, calçat, articles de la llar, complements, cosmètica o esport.

La gastronomia també tindrà un lloc destacat dins del recinte d'aquesta fira, ja que hi haurà huit "food-trucks" amb diferents tipus de menjars i begudes, una zona on es realitzaran tastos de vins i el dissabte, diumenge i dilluns al matí hi haurà una exhibició de talladors de pernil.

El recinte també comptarà amb una zona infantil en la qual els xiquets i xiquetes podran participar en jocs i tallers infantils. Quant a l'oferta cultural i d'oci, el divendres a les 20.30 hores hi haurà un monòleg de l'humorista Ismael Galán. I el dissabte, diumenge i dilluns (de 13 a 15 hores) hi haurà actuacions musicals en directe.

Destacats