Oci

Gandia celebra una Fira Outlet amb descomptes de fins al 80% en sabates i complements

Un total d'11 expositors oferiran sabates i complements per a home, dona, xiquets i xiquetes amb ofertes quasi al 80%

Guardar

Sabates exposades en la Fira Outlet de Gandia. Imatge d'Àlex Oltra
Sabates exposades en la Fira Outlet de Gandia. Imatge d'Àlex Oltra

Gandia és escenari d'una Fira Outlet que ofereix, des de hui, un ampli ventall de productes relacionats amb el calçat i amb els complements. Concretament, se celebra a l'espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal de Prado entre el divendres 10 de febrer i el diumenge 12 de febrer.

L'horari per a visitar la Fira Outlet de Gandia és divendres i dissabte de 10.30 a 14.00 hores i de 17.30 a 21.00 hores, i diumenge de 10.30 a 14.00 hores.

En l'edició de 2023 de la Fira Outlet destinada al calçat i als complements participaran 11 expositors arribats de la comarca de La Safor, que oferiran descomptes que aniran entre el 50% i el 80% del seu preu original. Concretament, un total d'11 expositors oferiran sabates i complements per a home, dona, xiquets i xiquetes amb ofertes quasi al 80%. Un espai on es reuneixen marques de tota la comarca de La Safor per a exposar les seues millors promocions i articles amb gran varietat d'estils i dissenys en tendència marcaran el ritme de vendes.

En aquest sentit, la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, destaca que aquesta "és una fira molt demandada pels comerciants igual que l'Outlet Moda. Ací rebrem totes les marques de La Safor amb descomptes del 50 al 80%". Tal com va ocórrer amb l'Outlet Moda del cap de setmana passat, les sabates i els complements adquireixen el protagonisme en una fira dedicada exclusivament a aquesta temàtica.

A l'Outlet Moda van acudir al voltant de 4.500 persones, una "molt bona xifra", per a la regidora, "tenint en compte que, tal com em van contar els comerciants, ha anat molt bé i han pogut buidar els magatzems". Segons les xifres recollides en les enquestes, la majoria dels visitants, un 90%, eren de Gandia, Grau i Platja. La resta provenien de la comarca de La Safor (7%) i un 3% de fora de la comarca.

Destacats