Oci

Gandia celebra la Fira del Vi amb tastos, degustacions i música en directe

Aquelles persones interessades a participar en les activitats es poden apuntar al lloc web de Fira Mercat Gandia

Guardar

Diverses persones brinden amb copes de vi. Imatge de Kelsey Knight
Diverses persones brinden amb copes de vi. Imatge de Kelsey Knight

Els amants del bon vi estan d'enhorabona. I és que aquest cap de setmana tenen l'oportunitat de gaudir d'aquest producte gastronòmic i de diferents activitats relacionades gràcies a la Fira del Vi que celebra Gandia.

Concretament, la Fira del Vi de Gandia se celebra dins de la iniciativa Fira Mercat, que durant diversos caps de setmana acull diferents tipus de propostes, com les fires otulet de moda, calçat o cerimònia.

La Fira del Vi se situa en l'espai de Fira Mercat del Mercat Municipal de Prado, en la plaça de Prado, i tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de febrer. S'inaugurarà el divendres a les 10.30 hores i el seu horari serà de divendres i dissabte de 10.30 a 14 hores i de 17.30 a 21 hores, i diumenge de 10.30 a 14 hores.

Feria del Vino de Gandia 2022. Imagen de Àlex Oltra
Fira del Vi de Gandia 2022. Imatge d'Àlex Oltra

Activitats Fira del Vi de Gandia 2023

Durant aquests dies, s'han previst diferents activitats. El divendres al matí tindrà lloc un tast professional exclusiva per als hostalers, de la mà de Bodegas Haya (Utiel-Requena). El dissabte, a partir de les 12 hores, tindrà lloc 'La hora del Vermut' amb música en directe.

A més, en els tres dies que dura la fira els visitants podran apuntar-se a diferents tastos oberts al públic organitzats per Orion Vino amb un preu de 10 euros. A més del vi, estarà present Juan Martínez complementant l'oferta d'activitats amb el seu curs de tall de pernil per a tots els públics.

Així mateix, s'han previst diferents propostes en les quals tota mena de vins i tapes seran protagonistes, al costat del bon ambient que regna en aquest tipus d'esdeveniments. Per a les copes de vi s'estableix un depòsit i s'estableixen els preus de 5 euros per als tiquets de dues copes i els 10 euros per a lloes tiquets de cinc copes.

Aquelles persones interessades a participar en les activitats es poden apuntar en el lloc web de Fira Mercat Gandia.

Destacats