Oci

La Fira d'Ontinyent celebra un cap de setmana amb preus reduïts en les atraccions

El 26 i 27 de novembre es podrà gaudir de les atraccions de la Fira d'Ontinyent amb descompte

Guardar

Fira d'Ontinyent 2022
Fira d'Ontinyent 2022

La Fira d'Ontinyent 2022 arriba a la seua fi oferint a veïns i visitants un últim cap de setmana de diversió. I ho farà amb un preu reduït per a pujar a les diferents atraccions que omplin el recinte firal de la capital de la Vall d'Albaida.

Així, com ja és tradició, el cap de setmana següent als dies grans de la Fira d'Ontinyent les atraccions mecàniques es mantenen en la seua ubicació per a oferir la possibilitat de continuar gaudint-les un cap de setmana més però amb preus més assequibles.

Així, totes aquelles persones que s'acosten a la Fira d'Ontinyent aquest cap de setmana, 26 i 27 de novembre, tindran l'oportunitat de gaudir de les 40 atraccions mecàniques que han arribat enguany a la ciutat, de les quals 25 són específiques per als xiquets i xiquetes i 15 per a majors.

Aquest 2022 han arribat novetats com una "pista americana" de dos pisos, el retorn del "látigo" o una atracció de telecombat amb avions, que es complementen amb llocs que inclouen casetes de tir, xurreries o un bingo, entre altres.

Però, com arribar a la Fira d'Ontinyent? Aquelles persones interessades a assistir a aquesta fira han de saber que les atraccions mecàniques se situen en el recinte firal, situat en l'avinguda Benicadell i l'avinguda Albaida.

Imatge aèria de la Fira d'Ontinyent
Imatge aèria de la Fira d'Ontinyent

Milers de persones

El primer cap de setmana de la Fira d'Ontinyent acollia a milers de visitants. La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, feia balanç aquesta setmana i destacava que "el temps ha acompanyat, i l'oferta repartida en els espais OntiFira, Fira-Comerç, Firauto i la zona d'atraccions mecàniques s'han omplit de gom a gom. Les diferents associacions participants ens han transmés una valoració molt positiva sobre l'afluència i les vendes, i la valoració, per tant, és molt positiva".

La Fira d'Ontinyent se celebra, per privilegi real, des de 1418 i aquest ha sigut la primera edició que es realitza després de ser reconeguda com a festa d'Interés Turístic Autonòmic.

Destacats