Oci

La Fira d'Ontinyent 2022 oferirà atraccions, comerç, motor, gastronomia i música

La primera Fira d'Ontinyent declarada d'Interés Turístic autonòmic serà un "aparador de ciutat"

Guardar

Fira d'Ontinyent
Fira d'Ontinyent

"Un aparador de ciutat, fruit d'un impuls coral gràcies a la participació de moltes persones i associacions". Aquesta és la proposta amb la qual arriba la Fira d'Ontinyent 2022, que era presentada aquest matí per l'alcalde Jorge Rodríguez. Serà la primera edició des de la seua declaració com a Festa d'Interés Turístic de la Comunitat Valenciana i tindrà lloc entre els dies 18 i 21 de novembre.

La fira es dividirà en quatre àrees ben definides: la zona central d'atraccions mecàniques; la mostra de vehicles de Firauto; un espai dedicat al comerç local amb Fira-Comerç; i l'espai OntiFira dedicat a la música i gastronomia a la zona d'estacionament de la Sala Gomis.

La Fira d'Ontinyent comptarà enguany amb 40 atraccions mecàniques, de les que 25 seran específiques per als xiquets i xiquetes i 15 per a majors, amb novetats com una "pista americana" de 2 pisos, el retorn del "látigo" o una atracció de telecombat amb avions. També s'instal·laran 50 paradetes que inclouran casetes de tir, xurreries o un bingo, entre d'altres.

Presentación de la Feria d'Ontinyent 2022
Presentació de la Fira d'Ontinyent 2022

Programa d'activitats de la Fira d'Ontinyent 2022

La inauguració de la Fira d'Ontinyent serà divendres 18 a les 19.30 hores, amb la lectura del privilegi reial per organitzar la Fira i una posterior cercavila amb l'actuació de La Trocamba Matanusca i animació al recinte firal i els voltants. El mateix divendres, des de les 20 hores, es comptarà a OntiFira amb música en directe amb l'Orquestra La Tribu i una festa gastronòmica amb l'associació d'hostalers AHVAL.

També dins d'Ontifira es comptarà dissabte amb l'actuació de quatre DJ de diversos estils de 19 a les 02 hores; diumenge actuaran els grups Supersonics (13 hores), Músics de Carrer (19 hores), Grupo Eñe (21.30 hores) i DJ Rachid Sarrió (00.00 hores); i dilluns el grup Lemons (13 hores).

Com en les darreres edicions, diumenge i dilluns de 10 a 15 hores s'establirà la fira sense soroll amb l'objectiu de tindre una fira inclusiva amb les persones amb Transtorn d'Espectre Autista (TEA).

A més, es comptarà amb una mostra expositiva dedicada al programa "Ontinyent Evoluciona amb Europa" i a les inversions europees que s'estan executant a Ontinyent.

Arxivat a:

Destacats