Oci

Fira del Cava Requena 2023: data, horari i programació

Descobreix tots els detalls per a gaudir de la Fira del Cava de Requena 2023

Guardar

Imatge d'una copa de cava / Foto: Visit Valencia
Imatge d'una copa de cava / Foto: Visit Valencia

Torna la Fira del Cava de Requena 2023. Un any més, aquesta localitat de la província de València s'inundarà de tastos, degustacions i visites. Serà el dissabte, dia 17 de juny, quan tinga lloc aquest esdeveniment, que se celebrarà en la plaça de Albornoz, coneguda també com a plaça de la Villa de Requena, que se situa en ple barri antic de la ciutat. Si ja estàs pensant assistir a aquesta fira que, cada any, reuneix un gran nombre de persones, recorda que l'horari és de 19.30 a 23.30 hores.

Organitzada per l'Associació d'Elaboradors de Cava de Requena, la programació d'aquesta fira consistirà en tastos de cava dels set cellers participants – Coviñas, Chozas Carrascal, Dominio de la Vega, Hispano+Suizas, Marevia, Pago de Tharsys i Torre Oria – que presentaran les últimes anyades dels seus caves. Per a participar en les degustacions, s'haurà d'adquirir un tiquet que inclourà una copa de cristall personalitzada i un porta copes.

Així mateix, en la Fira del Cava tampoc faltaran les degustacions de clòtxines, pernil, formatges, embotits de la zona i tapes d'autor. En aquesta ocasió, la part més gastronòmica de la fira serà a càrrec de l'Associació de Clochineros de València, la taverna Patapuerca, el Gremi de Carnissers de Requena i El Yantar FoodXperience.

Plaça de La Villa de Requena durant una edició de 'Requena es Cava'
Plaça de La Villa de Requena durant una edició de 'Requena es Cava'

Finalment, cal destacar que la Fira del Cava de Requena 2023 comptarà, dins de la seua programació, amb visites tematitzades, amb l'objectiu de fomentar l'enoturisme. Així mateix, es podrà visitar els principals museus i atractius turístics de Requena, ja que obriran les seues portes durant el transcurs de la fira.

Finalment, alguns bars i restaurants de la localitat oferiran una copa de benvinguda als comensals per a incentivar la venda i la degustació d'aquests espumosos de qualitat.

Aquest dissabte, 17 de juny, acosta't fins a Requena i viu la seua Fira del Cava. Sens dubte, una oportunitat perfecta per a degustar productes de qualitat i descobrir aquesta ciutat de la província de València.

Destacats