Oci

No et perdes la tornada de la Film Simphony Orchestra a València aquest cap de setmana

La Film Simphony Orchestra, la FSO, actuarà aquest primer cap de setmana de febrer a València, sent est el penúltim concert que donarà ací fins a almenys, agost

Guardar

 La Royal FIlm Concert Orquestra en concert de bandes sonores. Imatge: Royal FIlm Concert Orquestra
La Royal FIlm Concert Orquestra en concert de bandes sonores. Imatge: Royal FIlm Concert Orquestra

Si t'agraden les bandes sonores aquest cap de setmana és el teu. I és que tal com estava previst en el seu programa de 2024, la Film Simphony Orquestra (FSO) torna a València aquest cap de setmana, més concretament el dia 4 de febrer, diumenge, a les 18:30 h.

Serà ací, a València, concretament en el Palau de la Música, on l'agrupació musical interprete les bandes sonores del seu programa HENKO per a aquest 2024, que naix de melodies de pel·lícules com Indiana Jones, Harry Potter, El Padrí i moltes més.

A pesar que el dia del concert, el diumenge 4, està molt a prop, encara queden entrades disponibles, al fet quesí si no saps què fer aquest cap de setmana, assistir a un concert de la FSO és una de les millors opcions que pots prendre.

El 10 de març, més

Això sí, si es dona la casualitat a assistir aquest cap de setmana és massa precipitat o ja tens plans organitzats per a aquest diumenge, no et preocupes. L'orquestra tornarà a la capital del Turia just abans de Falles, el 10 de març, també en el Palau de la Música, i també a les 18:30 h la FSO tornarà a tocar transportant-nos als nostres mons favorits de fantasia i evocant-nos passats que créiem oblidades.

No obstant això, una vegada abandone la ciutat de València, l'agrupació musical no tornarà a la capital del Túria fins al dia 13 de setembre, que és l'últim dia de gira, la qual finalitzaran a Cadis.

Així que, tu tries! Aquesta gira que rep València és una altra de les grans ofertes culturals de les quals la província valenciana ofereix i de les quals pugues gaudir si eres un fanàtic de cinema i de la música que l'acompanyen, un fenomen que cada vegada està més en augment.

Destacats