Oci

Festival Sagunt a Escena 2023: programació, dates i entrades

Arriba Sagunt a Escena 2023 del 3 al 27 d'agost. Aquesta és tota la programació

Guardar

Espectacle del festival Sagunt a Escena
Espectacle del festival Sagunt a Escena

Arriba una nova edició del festival Sagunt a Escena, l'esdeveniment per excel·lència del mes d'agost que se celebra a Sagunt (València). Del 3 al 27 d'agost, el teatre, el circ o la música inundaran diferents espais de la localitat. I és que la cultura, sens dubte, serà la gran protagonista en un dels grans festivals de les arts escèniques de la Comunitat Valenciana que, a més, enguany celebra el seu 40 aniversari.

D'aquesta manera, s'ha apostat per una programació multidisciplinària de la mà dels clàssics i els contemporanis, la música clàssica i el flamenc, la dansa, el circ, les arts vives i la performance per a atraure a tota mena de públics. En definitiva, importants propostes de referència nacional es donaran cita en el Teatre Romà, la Glorieta, la Pujada al Castell, la Casa dels Berenguer i el Centre Cívic del Port de Sagunt.

Programació Sagunt a Escena 2023

Entre les representacions teatrals destaquen dues comèdies que ompliran de riallades el teatre Romà, com són 'La comedia de los errores', que arribarà el dia 12 d'agost i serà protagonitzada per Pepón Nieto, Antonio Pagudo i un elenc de primer nivell; o 'Las nubes', el 19 d'agost, amb un elenc encapçalat per Pepe Viyuela.

A més, en dansa, es presentarà l'estrena nacional de 'Omma', la peça de Josef Nadj, el pròxim 24 d'agost a les 22.30 hores en el Teatre Romà, com una de les propostes de dansa més destacades de la programació de la 40 edició del festival. Per a 'Omma', Nadj ha comptat amb huit ballarins de sis països africans: Mali, el Senegal, Costa d'Ivori, Burkina Faso, Congo Brazzaville i la República Democràtica del Congo, que conformen un cos plural en el qual cadascun afirma el seu propi llenguatge, la seua identitat i la seua pròpia dansa.

I quant a la música, el 10 d'agost, el teatre acollirà la travessia musical pel Mare Nostrum de L'Arpeggiata i Maria del Mar Bonet; mentre que el 16 d'agost arribarà el flamenc de María José Llergo amb arrels àrabs. Serà precedida pel folk electrònic de Sandra Monfort, una artista que combina la tècnica amb la intuïció, la tradició i l'avantguarda.

No obstant això, Sagunt a Escena té preparats molts més espectacles. Consulta tota la programació de Sagunt a Escena 2023 a través d'aquest enllaç.

Sagunt a Escena
Sagunt a Escena

Entrades Sagunt a Escena

Per a assistir a qualsevol dels espectacles culturals d'aquest reconegut festival, serà necessari adquirir entrada. Així, la venda en línia estarà disponible fins al 2 d'agost per al teatre romà. Després, es podran adquirir en la taquilla del festival (C/ de l'Autonomia, 2), del 3 al 26 d'agost, de dimecres a dissabte, de 18.00 a 21.00 hores, i els dies de funció des de les 18.00 hores fins a l'inici de l'espectacle.

Recorda que hi ha un descompte del 50% per a menors de 30 anys i per a Carnet Jove (vàlid per a dues entrades); així com un 30% per a Habitants del Rialto, Targeta del Major, Carnet Universitari, Targeta DARDE i grups de més de 10 persones.

Els espectacles d'OFF Romà seran completament gratuïts.

Com arribar i on aparcar

El centre històric de Sagunt no és accessible en vehicle privat. D'aquesta manera, es podrà aparcar en els espais públics de la ciutat, al costat del Pavelló Esportiu René Marigil. A més, presentant l'entrada en la taquilla del festival al costat del tiquet del Nou Pàrquing Sagunt tindràs una hora d'estacionament gratuït.

Per descomptat, podràs arribar fins a Sagunt utilitzant el servei de Renfe Rodalia.

Finalment, per a facilitar l'accés al teatre Romà, s'ha habilitat un autobús llançadora des de la porta de l'Ajuntament de Sagunt fins a la Pujada al Castell amb eixides des d'una hora abans de l'espectacle.

Destacats