Oci

El Festival de Milotxes torna a la platja del Cabanyal de València este cap de setmana

Milotxes Club i la Fundació Esportiva Municial organitzen la 23 edició d'este esdeveniment on el públic gaudirà d'exhibicions de vol acrobàtic de milotxes gegants

Guardar

Anterior edició del Festival de Cometes a la platja del Cabanyal de València. Imatge: Fundació Esportiva Municipal
Anterior edició del Festival de Cometes a la platja del Cabanyal de València. Imatge: Fundació Esportiva Municipal

Centenars de milotxes sobrevolaran el cel de València este cap de setmana amb motiu del Festival de Milotxes que organitza cada any la Fundació Esportiva Municipal i Milotxes Club, una organització sense ànim de lucre que va nàixer l'any 1995. Es tracta d'un esdeveniment dirigit tant al públic infantil com a l'adult que este 2024 celebra el seu 23 edició i aconsegueix convertir-se así en una cita amb gran història i ja consolidada ja com una de les activitats d'oci més esperades de tot l'any.

Així, els voltants del monument a l'actor Antonio Ferrandis (en la platja del Cabanyal) serà la ubicació en la qual es reuniran este dissabte 6 d'abril aficionats, professionals d'esta pràctica i també visitants que busquen viure un dels espectacles més especials cada mes d'abril. Precisament, l'emplaçament en el qual es desenvolupa este esdeveniment constituix un dels seus elements més destacats, ja que este fusiona la platja i el mar Mediterrani amb el vol de milotxes de diferents formes, grandàries i colors.

En eixe sentit, la gran festa de les milotxes en l'arenal del Cabanyal començarà este dissabte a les 11 hores i s'estendrà durant tot el dia fins a les 18 hores. Entre les activitats organitzades, es troben exhibicions de vol acrobàtic (tant individuals com per equips); i, a diferència d'altres edicions d'este esdeveniment, l'organització ha anunciat que no es van a realitzar tallers de construcció de milotxes.

Anterior edición del Festival de Cometas en la playa del Cabanyal de Valencia. Imagen: Fundación Deportiva Municipal
Anterior edició del Festival de Milotxes en la platja del Cabanyal de València. Imatge: Fundació Esportiva Municipal

Entre els objectes voladors que navegaran el cel de la capital valenciana, es troben milotxes gegants, estàtiques i també aquelles amb forma d'animals com la balena, la manta o el trilobita. El públic que acudisca fins a la platja del Cabanyal també podrà gaudir del vol de diferents construccions com el tren de milotxes integrat per més d'una desena de peces o la formació en la qual sis milotxes en forma d'au simularà el vol d'un grup d'ànecs.

Destacats