Oci

Gandia celebra el seu primer Festival Internacional de Música de Cinema

El Festival Internacional de Música de Cinema de Gandia compta amb una programació gratuïta per a tots els públics

Guardar

Orquestra clàsica. Festival Internacional de Música de Cinema de Gandia
Orquestra clàsica. Festival Internacional de Música de Cinema de Gandia

Gandia es prepara per a celebrar el seu primer Festival Internacional de Música de Cinema, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de setembre. Durant aquests tres dies, la ciutat acollirà músics interpretant en viu les bandes sonores de les pel·lícules més reconegudes en diferents llocs emblemàtics, com la Casa de la Cultura, la plaça Major, el passeig de les Germanies, la plaça del Rei Jaume I i el Teatre Serrano.

L'objectiu del festival és acostar la música del cinema a persones de totes les edats. A més de les actuacions en viu, s'han programat tallers infantils dissenyats especialment per als més joves, on podran aprendre a crear música per a pel·lícules. Els amants de la música i els músics tindran l'oportunitat de participar en masterclass i xarrades impartides per compositors nacionals i internacionals, com Garry Schyman, guanyador del BAFTA i compositor de Hollywood, qui compartirà la seua experiència en la creació de música per a pel·lícules, sèries i videojocs, així com l'evolució de la música en el seté art.

El punt culminant del festival serà el concert de gala en el Teatre Serrano el dissabte a les 20.00 hores, on l'Orquestra Simfònica SMI Santa Cecília de Cullera interpretarà una selecció de bandes sonores clàssiques de pel·lícules icòniques.

Totes les activitats del festival seran d'accés gratuït fins a completar l'aforament. Les entrades per al concert de l'Orquestra Simfònica es poden recollir a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia.

Aquest festival està organitzat per Nigel Ashley, director de Global Entertainment Music (GEMS), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia a través dels departaments de Cultura i Turisme. Gandia es prepara, així, per a submergir-se en l'emocionant món de la música de cinema i donar la benvinguda a amants del seté art de la zona.

Destacats