Oci

La Fira del Cava torna al Mercat de Colón de València

Les persones que assistisquen a la Fira del Cava Valencià 2022 podran degustar el cava de set cellers

Guardar

Mercat de Colón de València. Imatge del Facebook Mercado Colón
Mercat de Colón de València. Imatge del Facebook Mercado Colón

La Fira del Cava Valencià torna al Mercat de Colón després de dos anys d'aturada obligada per la crisi sanitària. Així, a partir d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana, les persones que assistisquen a aquest esdeveniment podran degustar els millors caves de la Comunitat Valenciana.

Concretament, la huitena edició de la Fira del Cava Valencià tindrà lloc el 18, 19 i 20 de novembre i estarà situada en el Mercat de Colón, un dels espais més emblemàtics de la capital del Túria.

Durant aquestes jornades es podran degustar els caves de les vinyes de Requena, participant fins a set cellers: Chozas Carrascal, Coviñas, Dominio de la Vega, Hispano Suizas, Pago de Tharsys, Torre Oria i Unión Vinícola del Este.

Sistema de tiquets

Tal com ha informat l'organització, en l'edició d'aquest 2022 s'ha establit un sistema de tiquets en el qual s'ofereixen dues variables. En primer lloc, els i les assistents podran triar el tiquet simple, de 15 euros, en el qual s'inclouen dues consumicions de cava, dos de cava premium i una de gastronomia, a més d'una copa serigrafiada.

D'altra banda, està l'opció del tiquet duo, de 25 euros, per a aquells que vulguen compartir, ja que inclou tres consumicions de cava, tres de cava premium, dos de gastronomia i dues copes serigrafiades. 

Així mateix, alguns dels locals situats en el Mercat de Colón com Ma Khin Café, Suc de Lluna, Cervezas del Mercado, Martin&Mary, Manglano i Pantalán 5 oferiran uns menús gastronòmics adaptats a la fira. 

També s'oferiran tallers especialitzats en el recinte i entre tots els assistents se sortejarà un lot de caves.

Horari i ubicació de la Fira del Cava Valencià 2022

La Fira del Cava se situa en el Mercat de Colón de València, situat entre els carrers Cirilo Amorós i Jorge Juan.

L'entrada és gratuïta, i per a consumir està l'opció d'adquirir dos tipus de tiquets, de 15 euros i de 25 euros, detallats anteriorment.

L'horari de la Fira del Cava és: divendres 18 de novembre de 19 a 22 hores; dissabte 19 de novembre de 12 a 15 hores i de 19 a 22 hores; i diumenge 20 de novembre de 12 a 15 hores.

Destacats