Oci

Un espectacle musical de Pink Floyd arriba a l'Hemisfèric

'Pink Floyd: The Dark Side of the Moon' combina imatges del cosmos amb la música del famós àlbum

Guardar

‘Pink Floyd: The Dark Side of the Moon’ a l'Hemisfèric
‘Pink Floyd: The Dark Side of the Moon’ a l'Hemisfèric

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València ha llançat una nova i fascinant experiència per als amants de la música i l'astronomia amb el seu últim espectacle, 'Pink Floyd: The Dark Side of the Moon'. Dissenyat per la llegendària banda britànica de rock, este planetari musical combina les últimes tecnologies amb les icòniques melodies de l'àlbum, transportant al públic a un viatge únic a través del cosmos.

L'espectacle, presentat en format Fulldome 2D, oferix una experiència sensorial immersiva on les imatges de l'espai, la Lluna, i l'Estació Espacial Internacional s'entrellacen amb les captivadores composicions de Pink Floyd. Des de làsers en moviment fins a escenes còsmiques espectaculars, els assistents gaudixen d'una fusió artística que celebra els 50 anys d'este aclamat àlbum, llançat originalment el març de 1973 en el Planetari de Londres.

Nocturnes d'estiu

A més d'esta proposta única, l'Hemisfèric oferix durant este estiu les 'Nocturnes d'estiu', sessions narrades en directe que exploren les constel·lacions i les seues mitologies, cada dimarts i dijous a les 20.00 hores fins al 5 de setembre. Per als més joves, els diumenges a les 12.00 hores es presenta 'Astromenuts', un planetari en directe dissenyat per a iniciar als xiquets en les ciències de l'espai a través de dibuixos animats i narratives educatives.

Amb estes iniciatives, la Ciutat de les Arts i les Ciències reafirma el seu compromís d'oferir continguts innovadors i educatius en el camp de l'astronomia, proporcionant als visitants una experiència única que combina art, ciència i cultura en un sol lloc.

Per a més informació i reserves, els interessats poden visitar el lloc web oficial de l'Hemisfèric o contactar directament amb el centre.

Una icona de la innovació i la cultura

Inaugurat en 1998, l'Hemisfèric de València és una de les edificacions més emblemàtiques de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un complex arquitectònic, cultural i d'entreteniment situat a la ciutat de València, Espanya. Dissenyat per l'arquitecte Santiago Calatrava, l'Hemisfèric destaca per la seua impressionant arquitectura que assembla un ull humà, simbolitzant el mirar i observar el món a través del coneixement i la ciència.

L'edifici compta amb una pantalla còncava de 900 metres quadrats, la qual és una de les més grans d'Espanya. Esta pantalla hemisfèrica permet la projecció de pel·lícules i documentals en formats IMAX Dome, 3D i Fulldome, oferint una experiència visual immersiva que transporta als espectadors a diferents mons i èpoques.

L'Hemisfèric també està equipat amb sistemes de so d'alta fidelitat que complementen la qualitat visual de les projeccions, proporcionant una experiència sensorial completa.

Destacats