Oci

Escola d'estiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències: aprén ciència mentre et diverteixes

L'Escola d'estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències es destina a edats compreses entre els 5 i 13 anys i es realitzarà del 26 de juny al 14 de juliol de 2023

Guardar

Un grup de xiquetes i xiquets gaudeixen d'una activitat de l'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
Un grup de xiquetes i xiquets gaudeixen d'una activitat de l'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

La Ciutat de les Arts i les Ciències té preparat un estiu ple d'aprenentatge i diversió amb la seua escola d'estiu 2023 a València. El programa educatiu es durà a terme en les instal·lacions de l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l'Oceanogràfic i el Palau de les Arts, en tres torns de cinc dies cadascun: el primer torn serà la setmana del 26 al 30 de juny, el segon torn del 3 al 7 de juliol i el tercer torn del 10 al 14 de juliol.

L'escola d'estiu està dissenyada perquè els xiquets i xiquetes participants aprenguen a cuidar l'entorn de València i els seus voltants, incloent-hi la mar i el Parc Natural de l'Albufera. A través de diferents activitats científiques, els joves coneixeran l'estat del planeta i com la ciència i la tecnologia poden contribuir a la seua conservació.

Els participants es divertiran mentre aprenen amb jocs, gimcanes, activitats aquàtiques, exposicions i experiments científics, incloent-hi l'emocionant activitat "Dormir amb taurons" en la instal·lació d'"Oceans" de l'aquari de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Per a una millor adaptació de les activitats, es formaran dos grups: un grup amb xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys i un altre grup amb xiquets i xiquetes d'entre 9 i 13 anys aproximadament.

El preu és de 260 euros per participant i torn. Les persones interessades poden consultar tota la informació en la pàgina web de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Aquesta iniciativa cerca oferir una experiència d'aprenentatge diferent dels xiquets i xiquetes que vulguen gaudir de l'estiu mentre aprenen sobre la ciència i la conservació del medi ambient en una de les instal·lacions més destacades de València. No et perdes l'oportunitat de formar part d'aquesta aventura educativa i divertida!

Destacats