Oci

Els concerts Candlelight tornen a València el mes de desembre

Els espectacles musicals tindran lloc el 8, 9, 12 i 16 de desembre en el Teatre La PlaZeta

Guardar

Quartet de corda tocant durant un concert Candlelight
Quartet de corda tocant durant un concert Candlelight

El Teatre PlaZeta acull per segona vegada el cicle de concerts Candlelight, esdeveniment original de l'empresa Fever, i proposa per al mes de desembre quatre sessions. La primera d'elles serà Candlelight: tributo a Coldplay bajo la luz de las velas i tindrà lloc dimecres que ve 8 de desembre. Els anteriors concerts van ser en els mesos d'octubre i novembre, i van tindre un gran acolliment entre els espectadors valencians.

Com el seu propi nom indica, els concerts Candlelight destaquen per la seua espectacular posada en escena: centenars de veles envolten als artistes (o artista) que reten homenatge a grups o cantants internacionalment coneguts, versionant els seus temes més populars. Una experiència única i immersiva que aconsegueix traslladar al públic a un ambient de tranquil·litat i desconnexió, i que alhora fomenta i revalora la música clàssica, un gènere considerat avorrit pel seu desconeixement entre molts sectors de la societat.

El concert del 8 de desembre serà, com s'ha dit anteriorment, un tribut al grup Coldplay, en el qual la pianista Laura Andrés interpretarà els temes més coneguts de la banda britànica, entre els quals es troben: Visca la vida, Fix You, A Sky full of Stars o Yellow, a més de moltes altres.

La següent sessió és just l'endemà, 9 de desembre, i en aquesta el quartet de corda Quartet Nel Cuore interpretarà els majors èxits del grup Queen. El diumenge 12, el concert girarà entorn del músic i compositor italià Ludovico Einaudi, al qual la pianista María Abad retrà homenatge versionant les seues obres més populars. Ja més prop de les festes, el 16 de desembre, el quartet de corda Quartet de València interpretarà Candlelight Navidad, on el públic podrà gaudir de les bandes sonores de les pel·lícules nadalenques més famoses.

Arxivat a:

Destacats