Oci

El vi pren Requena amb una nova edició de Ferevin

Guardar

ferevin_2019
ferevin_2019

La XXIX Fira Requenense del Vi (Ferevin) s'ha inaugurat oficialment aquest dijous en l'edifici multifuncional del Recinte Firal. Fins al diumenge es donaran cita allí els millors vins i caves de la zona.

A l'acte han acudit la regidora de Fira i Festes, María José Arroyo; l'alcalde de Requena, Mario Sánchez; la diputada de Diversitat, Transferències, Mancomunitats i Comarcalització, Dolors Gimeno; la vicepresidenta de la Diputació de València, María Josep Amigó, i el president de Ferevin, Ken Wagener, entre altres.

En aquest esdeveniment es donen cita i s'exposen els millors vins i caves de la zona, emparats per la Denominació d'Origen Utiel-Requena. Els cellers que participen enguany són Bodega Sebirán, Bodega Sierra Norte, Bodegas Carlos Cárcel, Bodegas Coviñas, Bodegas Cueva, Bodegas Fuso, Bodegas Murviedro, Bodegas Rebollar Ernesto Cárcel, Bodegas Utielanas, Cerro Gallina, Dominio de la Vega, Latorre Bodegas, Unión Vinícola del Este, Vera de Estenas, Vereda Real, Ladrón de Lunas, Vinícola Requenense, Vinos y Sabores Ecológicos, Viña Bobali el Consejo Regulador de la Denominación de Origen Utiel-Requena.

A més dels cellers, en aquesta fira participen diverses empreses que exposen els seus productes com a Fiesta, Oli oli biodinámico, Quesos Hoya de la Iglesia i Artelicor, entre altres.

Els productes exposats es poden degustar mitjançant l'adquisició de bons. Hi ha dos tipus: el primer inclou huit degustacions, una copa de vi i una botella d'aigua per deu euros i el segon, a sis euros, inclou quatre degustacions, una botella d'aigua i una copa de vi.

El dia de la clausura a les 14 hores es realitzarà un sorteig entre tots els resguards de tiquets que hagen sigut depositats en una urna situada en l'estand d'informació de la fira. El premi consisteix en l'estada d'un cap de setmana en un dels cellers associats.

Destacats