Oci

Dos espectacles musicals gratuïts aterren a les festes de Requena

Els dos musicals gratuïts de Requena se celebraran el 25 d'agost

Guardar

Imatge d'un concert
Imatge d'un concert

Les festes de Requena comptaran amb dos sorprenents musicals completament gratuïts durant la celebració de les seues festes. Serà dijous que ve, 25 d'agost, quan es duran a terme a la plaça Juan Grandía de la localitat a les 20.30 hores i a les 23.30 hores.

El primer d'ells estarà dirigit a un públic infantil. 'Magic Tribut' és un musical familiar interactiu i participatiu que rendirà tribut als personatges i cançons infantils de sempre. Un Sastre ha perdut la imaginació, i sembla que ja no podrà crear més vestits màgics. Per a intentar remeiar-ho, diferents personatges del món dels contes l'ajudaran a recuperar-la. Aquest musical començarà a les 20.30 hores, del 25 d'agost, a la plaça Juan Grandía de Requena.

Més tard, concretament a les 23.30 hores, serà el torn del segon musical gratuït, dirigit a un públic més adult. 'The Revolution' conta una història actual utilitzant per a això un format trencador, amb 14 artistes en escena i quatre altures d'escenari en la seua realització. Un espectacle únic a càrrec d'Espectáculos Mas.

A més, cal recordar que del 24 d'agost al 4 de setembre tindrà lloc la Fira i LXXIII Festa de la Verema de Requena, la festa de la verema més antiga d'Espanya, que comptarà amb un complet programa de festes per a tots els públics. Aquesta fira va ser declarada d'Interés Turístic, ja que a més compta amb actes tan representatius com la 'Nit de la Surra' o la gran cavalcada de carrosses.

Arxivat a:

Destacats