Oci

La diversitat funcional intel·lectual tanca la primera temporada de '400'

Guardar

400 'Diversitat'
400 'Diversitat'

Aquest dijous, 16 de març, a les 22:00 h, À Punt emetrà l'últim capítol de la temporada de 400. El seu director i presentador, Pere Aznar, conviurà amb persones amb diversitat funcional intel·lectual.

El 15% de la població mundial, és a dir, uns mil milions de persones, pateix algun tipus de discapacitat. A Espanya, més de 250 mil persones tenen reconeguda una diversitat funcional intel·lectual.

400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà de prop les associacions Bona Gent de València i Aderes de Burjassot. Coneixerem històries excepcionals en una alqueria i en l'equip de bàsquet que va inspirar la pel·lícula Campeones. Paco, Guillermo i Feli ens deixaran sense paraules amb els seus monòlegs.

400 és una producció d'À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

Cada setmana Pere Aznar ha conviscut amb una associació que fa un lloable treball social i allí mateix ha trobat tres persones disposades a fer un monòleg d'humor sobre temes com les malalties mentals, la reinserció, els migrants, l'acolliment, les persones majors, les addiccions, el Parkinson o els menjadors socials.

Els programes anteriors de 400 es troben allotjats a la pàgina web d'À Punt i es poden tornar a veure 'A la Carta' al següent enllaç (https://www.apuntmedia.es/programes/400/)

Arxivat a:

Destacats