Oci

Diverfest porta aquest mes de juliol a la Plazeta de València als millors monologuistes d'Espanya

Dani Mateo, Luis Piedrahita, JJ Vaquer, Tres Calaberas Huecas, Raúl Antón i l'incombustible Moncho Borrajo omplin el cartell més espectacular per a les nits d'estiu a València

Guardar

Dani Mateo
Dani Mateo
Diverfest porta a València a un dels millors cartells d'humoristes espanyols. Serà durant el mes de juliol en la Plazeta a la Fresca (Col·legi Salesians sant Antoni Abat) quan les nits es refresquen amb les riallades dels còmics més esperats del panorama nacional, amb grans referents actuals com Dani Mateo i mastodonts de la comèdia com Moncho Borrajo que trasllada el seu espectacle 'Res', a una de les ciutats on sempre se li rep amb gran afecte.Els encarregats d'iniciar aquest programa còmic seran JJ Vaquer, Álex Clavero i Jesús Manzano que ens portaran les seues vivències plagades d'humor l'1 de juny. El dia 4, serà temps per als riures assegurats de Moncho Borrajo i el seu espectacle NADA. Tancaren la primera meitat del cartell, directament des del Formiguer, Tres Calaberas Huecas (Juan, Damián i Marron) amb 'L'humor que ens van prohibir en la televisió', el 9 de juliol.La segona meitat del programa l'encapçalarà el 15 de juliol un dels monologuistes valencians més aplaudits dels últims temps, Raúl Antón, qui tornarà a mesclar nostàlgia i somriures. Per a la nit del diumenge 18 de juliol serà Dani Mateo qui agite a les masses, un referent dels monologuistes a Espanya i estrela televisiva que mai perd el contacte amb el gènere que li va alçar a la fama. Tancarà, el 24 de juliol, Luis Piedrahita, capaç de convertir el xicotet en una cosa molt gran i la comèdia en grans riallades.Tots els espectacles estan programats per a les 22 hores, però l'obertura de portes serà a les 19 hores, ja que l'experiència de la Plazeta comença molt abans. Així doncs, en el recinte els assistents trobaren food trucks per a un deliciós sopar i bon ambient musical, tots els ingredients per a oblidar la calor de les nits estiuenques a la ciutat de València. Les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web de www.festentradas.com, amb dos preus diferents depenent de la proximitat a l'escenari.

Sobre Diverfest

Diverfest, la promotora d'aquests 6 espectacles humorístics és una companyia valenciana jove, amb 3 anys de dedicat treball promovent l'art, la cultura, la música i l'humor per tota la Comunitat Valenciana, però també per la resta d'Espanya on ha portat a tot el seu cartell per al delit dels espectadors de totes les edats.
Destacats