Oci

David Guetta arriba a València el pròxim 25 de juliol

Les entrades eixiran a la venda demà i hui els usuaris registrats podran comprar-les.

Guardar

Guetta
Guetta

El DJ número u del món, David Guetta, aterra el pròxim 25 de juliol en l'Estadi Ciutat de València per a oferir una experiència sensorial inigualable, la increïble estrena del seu xou "The Monolith", més de quatre hores de pura màgia.

El seu únic "Big Xou" en la península que compta amb una producció pròpia dissenyada específicament per a aquest espectacle. Guetta garanteix una nit inoblidable, transportant als assistents a un món carregat de sons envolupants, enlluernadors llueixes làser i espectaculars exhibicions de pirotècnia.

David Guetta comptarà amb la seua cabina pròpia on mesclarà i fusionarà els seus èxits més emblemàtics amb les seues últimes creacions, garantint así un esdeveniment únic i emocionant per a tots els presents.

Durant l'esdeveniment, els espectadors seran transportats a un món de sons envolupants, llueixes làser enlluernadors i espectaculars exhibicions de pirotècnia. L'atmosfera electrificante creada per Guetta i el seu equip garanteix una experiència única que deixarà una impressió duradora en tots els presents.

Una de les atraccions principals serà la cabina personal de David Guetta, des d'on mesclarà i fusionarà els seus èxits més emblemàtics amb les seues últimes creacions. Els fans poden esperar una selecció acuradament guarida de música que els mantindrà ballant tota la nit.

Però això no és tot, perquè Guetta també estarà acompanyat d'uns altres DJ de renom que s'uniran a l'espectacle per a portar l'energia al màxim. Els noms d'aquests artistes convidats es revelaran en els pròxims dies a través de les xarxes socials, al fet quesí els seguidors estan convidats a estar atents a les actualitzacions en el compte d'Instagram @globalylive.

En resum, l'estrena de "The Monolith" de David Guetta promet ser un esdeveniment èpic que fusiona música, tecnologia i entreteniment d'una manera innovadora. Els fans poden esperar una nit plena d'emocions i moments inoblidables mentre gaudeixen de la màgia creada per un dels DJ més influents del món en l'impressionant escenari de l'Estadi Ciutat de València.

Això no és tot…Guetta estarà acompanyat de DJ's de renom Segueix a @globalylive per a conéixer en els pròxims dies als artistes convidats!

 

Destacats