Oci

Ja hi ha data per a Solmarket 2024, el major festival de foodtrucks de València

Solmarket El Puig (València) arribarà a la fi d'este mes de juliol. Coneix tots els detalls

Guardar

Imatge de Solmarket València / Foto: Solmarket
Imatge de Solmarket València / Foto: Solmarket

Ja hi ha data per a Solmarket 2024, el major festival de foodtrucks de l'estiu a València. I és que este esdeveniment s'ha convertit, sens dubte, en un dels més esperats del mes de juliol. Així, un any més, la localitat d'El Puig (València) serà l'escenari d'este festival que se situarà al costat de la platja. Descobrix data i horari de Solmarket 2024.

Solmarket El Puig arribarà del 26 de juliol al 17 d'agost. Gastronomia, artesania i actuacions musicals t'estan esperant en este festival que tindrà un horari de 19.00 a 00.00 hores. I a més, en un marc incomparable a escassos metres de la platja d'El Puig, a la província de València. T'ho perdràs?

Com cada any, el pòrtic de l'entrada, ple de llums, donarà la benvinguda als centenars de visitants que s'esperen en esta nova edició de Solmarket. L'accés al recinte serà gratuït. Una vegada dins, podràs gaudir d'una programació d'allò més completa en la qual no faltarà un gran mercat artesà on podràs comprar una infinitat de productes: des de roba i complements fins a marroquineria, entre altres articles.

A més, hi haurà activitats infantils, chill out i, per descomptat, les millors foodtrucks on trobaràs productes per a tots els gustos: des d'opcions veganes, vegetarianes i sense glútens fins a les millors hamburgueses d'Espanya. Finalment, has de saber que Solmarket té l'etiqueta petfriendly, per la qual cosa l'entrada d'animals està completament permesa.

Imatgen de Solmarket El Puig / Foto: facebook Solmarket
Imatge de Solmarket El Puig / Foto: facebook Solmarket

Com arribar a Solmarket?

La localitat d'El Puig es troba a uns 20 minuts amb cotxe per la V-21 de València ciutat. Sens dubte, és la millor opció per a arribar, ja que a més compta amb un gran pàrquing gratuït.

No ho penses més, i del 26 de juliol al 17 d'agost, acosta't fins a la platja d'El Puig (València) per a gaudir d'este gran market gastronòmic a la riba del mar.

En l'edició de l'any passat, com a novetat, tot l'import recaptat amb els gots reutilitzables venuts durant l'esdeveniment es va destinar a ASBUMECA (Asociación de Buceo Medioambiental Costa de Azahar), que ajuda persones amb diversitat funcional a gaudir de la mar d'una manera còmoda, segura i accessible. A més, un gran espectacle de drons va donar el tret d'eixida a l'edició inundant el cel del passeig marítim de naturalesa i animals.

De moment, haurem d'esperar un poc més per a conéixer més detalls sobre com serà l'edició d'este 2024 que, de nou, promet ser inoblidable.

Destacats