Oci

Daniel Monzón presenta en els Cines MN4 la seua última pel·lícula, ambientada en els agitats anys de la Transició

'Les lleis de la frontera' es projectarà en els Cines MN4 a les 20 hores, després d'un photocall interactiu ambientat en els 70, que se celebrarà a partir de les 19 hores

Guardar

 Sales de cinema del Centre Comercial MN4
Sales de cinema del Centre Comercial MN4

El Centre Comercial i d'Oci MN4 celebra aquest divendres, a les 20 hores, la preestrena de les lleis de la frontera, l'última pel·lícula del director de Cel·la 211 i El xiquet i guanyador del Goya, Daniel Monzón. L'esdeveniment comptarà amb la presència del director i de l'actriu Cintia García, així com de diversos professionals del món de les xarxes socials i del periodisme.

A partir de les 19 hores els assistents podran accedir a l'espai reservat per a l'acte en Cinemes MN4 i interactuar amb un photocall de la pel·lícula i amb elements d'ambientació dels anys 70 relacionats amb la cinta: un futbolí, una moto, maletes, màquines d'escriure antigues, raquetes, una càmera de fotos, etc. Fins i tot els convidats podran acudir vestits d'eixa època per a integrar-se en la història. Tot això complint amb el protocol de seguretat i d'higiene enfront de la Covid-19.

Daniel Monzón i Cintia García realitzaran una xicoteta presentació prèvia a l'inici de la pel·lícula en la sala al costat de l'equip d'adreça de MN4 i en finalitzar la projecció els assistents podran fer-se fotos amb ells.

La pel·lícula està protagonitzada per Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, Pep Tosar i Cintia García, entre altres actors i actrius. Està ambientada en l'estiu de 1978 a Girona i compte la història d'un estudiant introvertit que coneix en plena Transició a dos joves delinqüents del barri xinés de la ciutat i es veu immers en una carrera imparable de furts, robatoris i atracaments.

La cinta de Daniel Monzón arribarà a les pantalles el pròxim 8 d'octubre i és una producció de la Terrassa Films, Ikiru Films, Atresmedia Cinema i Les Lleis de la Frontera AIE. La distribuïdora nacional és Warner Bros. Pictures Espanya.

Destacats