Oci

Concerts, tornejos i activitats lúdiques i esportives en l'Urban Fest de Paterna

El 16 de juliol se celebrarà l'Urban Fest en el Parc Central de Paterna per als joves

Guardar

Jove practicant skateboarding. Imatge de Jennifer Bedoya
Jove practicant skateboarding. Imatge de Jennifer Bedoya

El 16 de juliol tindrà lloc l'Urban Fest en el Parc Central de Paterna, tota una vesprada i nit de diferents activitats centrades a posar en valor la cultura urbana. Concerts, activitats esportives i lúdiques, masterclass, perquè xiquets i joves tinguen una oportunitat de conéixer més enllà de la cultura urbana.

El festival se celebrarà entre les 19.00 hores de la vesprada i les 02.00 hores de la matinada en el Parc Central de Paterna, sent una activitat perfecta per a joves i adults per a un dissabte d'estiu.

Roberto Usina, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Paterna, aquest festival és una oportunitat per a" oferir alternatives d'oci als paterners i paterneres més joves, amb una completa i variada programació adaptada a tots els estils juevenils". A més, de ser una jornada "de trobada col·lectiva que té com a principal objectiu divertir-se, entretenir-se i gaudir así com afavorir les relacions entre els joves de la ciutat", ha detallat.

Activitats de l'Urban Fest Paterna

La jornada comptarà amb una sèrie de concerts protagonitzats per grans artistes urbans del panorama espanyol. El conegut internacionalment freestyler Rap Errecé, la rapera paternera Sagax, la campiona d'Espanya de beatbox Julia Forner i el DJ Alpin posaran la música en aquest esdeveniment organitzat per l'ajuntament de Paterna.

Quant a les activitats esportives, es realitzaran dues competicions per a donar a conéixer el vessant més urbà del bàsquet, un 3x3, i el futbol, el futbol de carrer. Unes altres de les activitats que es podran gaudir seran les exhibicions i masterclass de scooter per Gabi de Vicente i de skate per Elvira Galera.

A més, per a completar la jornada, hi haurà una zona de videojocs, es realitzaran tornejos de Ping-Pong i futbolí, así com a competicions de Mario Kart i de Laser Kombat. Per a poder combatre la fam i la calor, també hi haurà una zona de foodtrucks on poder comprar menjar i beguda típiques de la cultura urbana.

Arxivat a:

Destacats