Oci

Els concerts gratuïts de la Gira Vibra Mahou arriben a València al març

Els artistes Carlota i Bernarda actuaran el pròxim 26 de març en la sala Boig Club de la capital valenciana

Guardar

Persones en un concert. Imatge: Tijs Van Leur
Persones en un concert. Imatge: Tijs Van Leur

La Gira Vibra Mahou by Mad Cool Festival comença el seu viatge per tota Espanya a partir d'aquest mes de març. Així, aquest tour musical busca donar a conéixer a joves artistes que acaben d'aterrar en el panorama musical i està impulsat pel festival Mad Cool que cada any se celebra a Madrid i al que enguany 2023 acudiran grans artistes internacionals com Robbie Williams, Sam Smith o Xarxa Hot Chili Peppers.

La tercera edició d'aquesta gira començarà dijous que ve 2 de març en la sala Lula Club de Madrid i passarà per diverses capitals espanyoles com València, Alacant, Gijón i Valladolid. Precisament, en la capital valenciana el concert de Vibra mahou se celebrarà el pròxim 26 de març en la sala Loco Club i l'entrada és gratuïta fins que es complete l'aforament.

Cartel de la Gira Vibra Mahou
Cartell de la Gira Vibra Mahou

La jove artista Carlota serà una de les veus que ompliran el pròxim dia 26 la sala Loco Club de València interpretant els seus temes d'indie pop amb tocs de punk rock. Bernarda, el projecte musiical de Bernat Cuyás, serà el segon artista d'aquesta Gira Vibra Mahou a València. L'artista crearà una atmosfera malenconiosa amb espai per a ritmes des del bedroom pop fins als tocs llatins.

La gira Vibra Mahou seguirà el seu recorregut pel nostre país fent la seua pròxima parada en la ciutat d'Alacant el 28 d'abril en la sala Clan Cabaret on actuaran en directe Ralphie Choo i AMORE. El penúltim concert serà el 13 de maig a Valladolid i aquest tour tindrà el seu fermall final en la ciutat en la qual va començar: Madrid. Una fi de gira amb un concert exclusiu per al qual encara no es coneix data ni tampoc artista, ja que aquest nom es desvetlarà pròximament.

 

Destacats