Oci

Com comprar les entrades per al festival Nits al Castell de Xàtiva

Les entrades per a Nits al Castell es podran adquirir a partir d'aquest divendres 5 de maig a les 12 hores

Guardar

Festival Nits al Castell de Xàtiva
Festival Nits al Castell de Xàtiva

Eres un amant de la música en directe? Busques una experiència única en un lloc històric? Llavors, no et pots perdre la XXIV edició del Festival Internacional de Música Nits al Castell de Xàtiva, que tindrà lloc en la fortalesa xativina durant els dissabtes del mes de juliol. Una iniciativa que any rere any atrau milers de visitants per a gaudir dels millors artistes espanyols. Però, com aconseguir les entrades?

Aquest divendres 5 de maig a les 12 hores es posaran a la venda les entrades per a l'esdeveniment, que compta amb una llista d'artistes reconeguts com Tanxugueiras, Celtas Cortos, Pedro Guerra, Conchita, Luz Casal, Flora Sempere (El Diluvi) i Judit Nedderman. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden adquirir online a través de la pàgina web de Xàtiva Turisme o de manera presencial en les taquilles del Gran Teatre de Xàtiva els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores.

La primera de les actuacions tindrà lloc el dissabte 8 de juliol i comptarà amb la participació del grup gallec Tanxugueiras i la cantant Flora Sempere de El Diluvi. Per al 15 de juliol, un dels grups més icònics, Celtas Cortos, prendrà l'escenari, mentre que el 22 de juliol està previst el concert a tres veus entre Pedro Guerra, Judit Nedderman i Conchita. El Festival el tancarà el 29 de juliol amb la presentació d'una de les artistes més reconegudes del panorama estatal: Luz Casal, qui ja va trepitjar el mateix escenari en 2014.

Per a facilitar l'accés al festival, l'Ajuntament oferirà un servei d'autobús per a poder pujar al Castell i baixar una vegada finalitze l'actuació.

No perdes l'oportunitat de gaudir d'una experiència única de música en viu en un lloc històric i ple de màgia. Compra les teues entrades a partir de divendres!

Destacats