Oci

Cocentaina celebra el Mig Any de la Fira de Tots Sants amb gastronomia i concerts

La Fira de Cocentaina se celebrarà del 16 al 22 de maig de 2022

Guardar

Fira Cocentaina 2021
Fira Cocentaina 2021

La Fira de Tots Sants de Cocentaina torna però per a celebrar el seu Mig Any amb multitud d'activitats d'oci i, per descomptat, gastronomia. Del 16 al 22 de maig, el municipi acollirà tant el II Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, com les XV Jornades Gastronòmiques i el I FiraFest. Aquest nou esdeveniment festiu té com a objectiu aconseguir el mateix èxit que va collir la Fira de Tots Sants i promocionar, una vegada més, el comerç local.

D'aquesta manera, durant aquest període de temps, els establiments de Cocentaina incorporaran en les seues cartes sabors de la comarca, com a plats d'arrossos, tapes locals, brasa i cuina tradicional per a celebrar aquestes jornades gastronòmiques. A més, del 17 al 19 de maig, multitud d'expositors es concentraran en el Centre Cultural El Teular. Els dos primers dies, aquest congrés estarà centrat en els i les venedores per a aprendre noves tècniques de comunicació i màrqueting. No obstant això, el dijous 19 de maig, aquesta fira s'obrirà al públic on no només podran saber més sobre nutrició, sinó provar els sabors de Cocentaina.

Finalment, el cap de setmana del 20 al 22 de maig, serà el moment de la celebració del FiraFest on la música serà la principal protagonista. I és que s'han organitzat concerts de grups de soul, jazz, pop i fins a sessions de remember. En aquest primer festival de música també hi haurà cabuda per als més menuts de la casa que tindran el seu espai amb activitats d'oci dedicades al públic infantil.

Sens dubte, aquesta fira és tot un reclam per a, més endavant, convidar al públic assistent a la 676 Fira de Tots Sants de Cocentaina. Des de l'Ajuntament confien que siga tot un èxit, ja que "han sigut anys molt durs per a aquests dos sectors i ara la gent té ganes d'eixir i de celebrar".

Arxivat a:

Destacats