Oci

La Ciutat dels Arts i les Ciències rebaixa a meitat de preu els passes anuals de l'Oceanogràfic, el Museu i l'Hemisfèric

Aquest descompte del 50 % permetrà accedir de forma il·limitada als qui ho adquirisquen fins al pròxim 31 de desembre

Guardar

Una família fent-se una foto en la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Una família fent-se una foto en la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Els passes anuals per a visitar de forma il·limitada la Ciutat dels Arts i les Ciències i l'Oceanogràfic són ara un 50 % més barats. Així, a partir d'aquest mes d'octubre, aquelles persones que vulguen visitar quantes vegades desitgen (fins al pròxim 31 de desembre) el complex de la Ciutat dels Arts i els Ciències podran adquirir els passes anuals 'Amics de la ciutat' i 'Amics de l'Oceanogràfic' a meitat de preu.

D'aquesta manera, el passe 'Amics de la Ciutat' té ara un cost de 52,50 euros per a un adult i 40 euros per persona si es tracta dels membres d'una família. Mentrestant, el passe 'Amics de l'Oceanogràfic' té un preu de 43,50 euros per a un adult i 33,50 euros per persona en el cas de ser familiar.

Què inclou cada passe

En el cas del primer dels abonaments anuals, 'Amics de la Ciutat', a part de donar accés a totes les instal·lacions del complex de la Ciutat dels Arts i les Ciències —Oceanogràfic, totes les projeccions de l'Hemisfèric i també el Museu dels Ciències— també ofereix a qui ho adquirisca una sèrie de descomptes.

El Museu de les Ciències
El Museu de les Ciències

Així, el posseïdor d'aquest passe podrà gaudir de descomptes en diferents activitats que s'organitzen en la Ciutat dels Arts i les Ciències entre les quals es troben l'Escola d'estiu de la Ciutat, dormir amb taurons, Les Nocturnes i entrenador per un dia. A més, també tindrà descomptes de fins el 35 % en les entrades a diversos parcs temàtics com PortAventura, Terramítica Benidorm o Dinópolis.

D'altra banda, el passe 'Amics de l'Oceanogràfic' també ofereix descomptes en activitats com l'Escola d'estiu de la Ciutat, dormir amb taurons, Les Nocturnes i entrenador per un dia i en parcs temàtics com Terra Mítica Benidorm, Terra Natura Benidorm i Isla Mágica.

Diversos dofins al delfinari de la Fundació Oceanogràfic
Diversos dofins al delfinari de la Fundació Oceanogràfic

A més dels descomptes en diferents activitats i parcs temàtics, ambdos passes també ofereixen un 10 % de descompte en els establiments de restauració i les tendes del Museu i Oceanogràfic. D'altra banda, la persona usuària també comptarà amb preus reduïts en l'aparcament del complex i descomptes en el preu de l'entrada dels acompanyants de qui tinga carnet de soci.

 

Destacats