Oci

La Ciutat dels Arts amplia el seu horari per Nadal

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València ofereix un complet programa d'activitats durant els dies de Nadal

Guardar

Ciutat de les Arts i les Ciències de València
Ciutat de les Arts i les Ciències de València

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València estén els seus horaris i activitats per a celebrar el Nadal fins al 7 de gener, a excepció del 25 de desembre, dia en què el Museu de les Ciències romandrà tancat, igual que l'Hemisfèric. Entre les atraccions destacades es troba el Passeig d'Arcbotants de l'Umbracle, que alberga un tradicional mercat nadalenc amb més de 50 llocs d'artesania, activitats i tallers infantils, així com una variada oferta gastronòmica.

A partir de les 18.00 hores, cada dia s'il·luminarà l'arbre instal·lat al costat del Museu de les Ciències, juntament amb les llums i estreles que decoren l'Umbracle, el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric. L'arbre, un avet natural d'11 metres d'altura que serà replantat, va ser l'escenari del lliurament dels premis del concurs 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'.

El Museu de les Ciències ofereix l'exposició 'La Ciència de Pixar', on els visitants poden descobrir la ciència i la tecnologia darrere del procés creatiu de les pel·lícules de Pixar. A més, es realitzen tallers amb experiments en viu, com a 'Química en acció', 'La ciència invisible', 'Científic per un dia' (per a xiquets de 4 a 8 anys) i 'Robots'. Aquests tallers, amb un preu de 3,5 euros per persona, no requereixen la compra de l'entrada al Museu i es duen a terme en aules especials.

El Teatre de la Ciència presenta dos espectacles diferents, l'obra teatral 'Ramona i Cajal. El secret del Museu' i 'Alt Voltatge'. A més, l'Hemisfèric ofereix projeccions des de les 11.00 fins a les 20.00 hores, amb pel·lícules com 'Flying Monsters 3D', que narra la història dels pterosaures, i 'Oceans', que explora la biodiversitat marina.

Durant el mercat de Nadal en el Passeig d'Arcbotants, que s'estén fins al 7 de gener, es duran a terme diverses activitats, com a demostracions d'oficis nadalencs i tallers infantils de pintura nadalenca, veles i sabons. Una àmplia gamma d'opcions culturals i recreatives per a totes les edats espera als visitants en la Ciutat de les Arts i les Ciències durant aquesta temporada festiva.

Destacats