Oci

La Ciutat dels Arts acull tallers infantils gratis este cap de setmana

El Museu de les Ciències celebra el dissabte 18 de maig el Dia dels Museus amb tallers gratuïts de 'La Ciència a Escena'

Guardar

Taller ‘La Ciencia a Escena’
Taller ‘La Ciencia a Escena’

El Museu de les Ciències, situat en la icònica Ciutat de les Arts i les Ciències, s'unix novament enguany a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es commemora cada 18 de maig. En esta ocasió, el museu ha preparat un programa especial que promet captivar a visitants de totes les edats amb sessions gratuïtes d'experiments en directe.

Este dissabte 18 de maig, els entusiastes de la ciència tindran l'oportunitat de presenciar dues passes gratuïtes d'experiments en directe, que es duran a terme a l'Auditori Santiago Grisolía. Estes sessions formen part de la iniciativa 'La Ciència a Escena', una sèrie de demostracions científiques que han sigut acuradament dissenyades per a mostrar alguns dels fenòmens més impressionants i educatius de la ciència.

L'accés a estes sessions serà lliure fins a completar l'aforament, oferint una oportunitat única perquè el públic experimente de primera mà l'emoció dels experiments científics. La primera sessió es realitzarà al matí a les 12.30 hores, i la segona tindrà lloc a la vesprada a les 17.00 hores. Totes dues sessions estan dissenyades per a ser accessibles i atractives per a públics de totes les edats, convertint-se en una excel·lent opció per a famílies, estudiants i curiosos de la ciència.

Dia Internacional dels Museus

El Dia Internacional dels Museus és una iniciativa del Consell Internacional de Museus (ICOM) que se celebra anualment el 18 de maig. Este dia té com a objectiu destacar la importància dels museus i el seu paper vital al servici de la societat i el seu desenvolupament. Els museus participants al voltant del món organitzen diverses activitats per a connectar amb les seues comunitats i atraure a nous públics, oferint experiències úniques que fomenten l'aprenentatge i l'apreciació cultural.

La participació del Museu de les Ciències en esta celebració subratlla el seu compromís amb l'educació científica i la seua missió de fer la ciència accessible i entretinguda per a tots. A través de programes com 'La Ciència a Escena', el museu no sols proporciona un espai per a l'aprenentatge interactiu, sinó que també inspira a les noves generacions a explorar el món de la ciència i la tecnologia.

A més de les sessions d'experiments en directe, el Museu de les Ciències oferix una àmplia gamma d'exposicions permanents i interactives que cobrixen diversos camps científics, des de la física i la biologia fins a l'astronomia i la tecnologia. Estes exposicions estan dissenyades per a ser tant informatives com interactives, permetent als visitants participar activament en el procés de descobriment científic.

La jornada del 18 de maig promet ser un dia ple de descobriments i diversió en el Museu de les Ciències. La celebració del Dia Internacional dels Museus brinda una oportunitat excepcional perquè el públic explore el museu d'una manera nova i emocionant, aprofitant les activitats especials que s'han organitzat per a l'ocasió.

En resum, el Museu de les Ciències es prepara per a oferir una celebració memorable del Dia Internacional dels Museus, destacant la importància de la ciència en la societat i proporcionant una experiència educativa i entretinguda per a tots els seus visitants. Esta iniciativa és una mostra més del compromís del museu amb la divulgació científica i el seu paper com a centre d'aprenentatge i exploració per a la comunitat.

Destacats