Oci

Circs a València 2021: Descobreix els circs que estaran a la ciutat aquest Nadal

Assabenta't dels circs que arriben a València aquestes festes i on pots trobar-los

Guardar

Imatge d'un espectacle circense
Imatge d'un espectacle circense

Nadal ja està molt a la vora, i amb ell una de les tradicions familiars més típiques d'aquesta època de l'any. Els circs ja estan arribant a la ciutat, i ací podràs trobar un llistat de tots els que pots visitar aquests dies de vacances, on estan situats i el seu preu.

Circ de Nadal

Enguany el Circ de Nadal presenta com a novetat l'espectacle de Popey Jr. El Payaso Mágico, premi nacional de circ, que viatjarà amb tren fins a València i coneixerà a la resta d'integrants del Circ de Nadal. Junts crearan una entranyable història nadalenca en un entorn de somni que inclou coreografies, màgia, cançons i molt més.

L'espectacle està disponible fins al 9 de gener a Alfafar, al costat del centre comercial MN4. Els preus oscil·len entre els 7,50 € (entrada de xiquets) fins als 25 €. Així mateix, regalen una entrada per a xiquet si un adult comparteix la imatge promocional de l'espectacle en el seu Facebook i el mostra en taquilla.

circ de nadal Cartell del Circ de Nadal

Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy torna aquest 2021 a València. Després de dos anys sense passar per la ciutat, la companyia circense presenta la seua funció TODO (LO)CURA, un nou ahow amb impressionants números de risc, música i equilibris, tot això sense deixar de costat l'essència la família Raluy.

TODO (LO)CURA està en la Marina Sud de València fins al 6 de febrer, i les entrades poden obtindre's des de la pàgina web, on a més, hi ha descomptes de fins al 50% depenent de la sessió.

circo raluy Interior de la carpa del Circ Raluy Legacy

Gran Circ Alaska

En aquesta ocasió, el Gran Circ Alaska ofereix el nou Musical de la Granja Bartolito, un espectacle on els més xicotets gaudiran com mai cantant i ballant amb els animals de la granja i l'oncle Zenon. Més orientat a tota la família, la companyia presenta un show amb nous trapezistes, contorsionistes i funambulistes més arriscats que mai.

El Gran Circ Alaska està situat en el Bulevard Sud, al costat del cementeri de València fins al 9 de gener. Els menors de dos anys entren gratuïtament, mentre que la resta de xiquets i adults haurà de pagar una entrada que oscil·la des dels 6 € fins als 40 €.

gran circo alaska Cartell del Gran Circ Alaska

Gran Circ Wonderland

Un dels circs més veterans torna a la ciutat. Després d'alegrar les festes dels valencians durant 15 anys, el Gran Circ Wonderland porta una funció dividida en tres parts: un espectacle de pirates per a començar, on els malabaristes lluitaran en la pista i sobre ella, una segona part més circense, i una tercera en la qual uns divertits pallassos valencians amenitzaran el final de la vetlada.

Com de costum, el Gran Circ Wonderland està instal·lat en l'avinguda Pío Baroja, enfront del Bioparc, i estarà a València fins al 23 de gener. El preu de l'espectacle va des dels 10 € fins als 37 €.

circo wonderland
Imatge durant un espectacle del Gran Circ Wonderland

Cirkus Kaos

Per a aquells que busquen un circ menys convencional, aquesta és la seua opció. Cirkus Kaos és una companyia nascuda en 2011, i presenta un espectacle modern i innovador que no deixarà indiferent a ningú: 'Crazy'. Un show per a tota la família compost de malabaristes, pallassos, trapezistes, i del seu número estrela, en el qual tres motos circularan per una esfera metàl·lica a quasi 100 km/h.

El Cirkus Kaos està situat en Torrent, al costat del Parc Central, i estarà disponible fins al 9 de gener. A més, els diumenges a les 12 ofereixen diferents promocions: 2x1 per a majors de 65 anys i gratis una entrada de xiquet si s'ha abonat la d'adult. Sense cap oferta, les entrades van des dels 10 € fins als 20 €.

circus kaos
Carpa del Cirkus Kaos

Ante, El Magnífico

'Ante, El Magnífico' presenta el seu nou show per a aquest Nadal. En ANTEs de ser MAGNÍFICO compte una entranyable història que transportarà al públic a la seua infància, combinada amb espectaculars acrobàcies i shows circenses que deixaran sense paraules a xiquets i majors. Tot això amb actors i professionals de primer nivell. Sens dubte, una experiència totalment innovadora que farà parlar a la ciutat.

Les funcions tindran lloc en el Teatre La PlaZeta des del 25 de desembre fins al 5 de gener, i el preu de les entrades és de 12 € o 20 €.

ante the magnificent Cartell de l'espectacle de 'Ante, el Magnifíco'

Cabaret de Nadal

Aquest cabaret, que és a càrrec de l'Associació Valenciana de Circ (AVC), celebra la seua 72 edició i ofereix una funció integrada per tota classe de números circenses: des de malabars, com a acrobàcies i danses. El seu objectiu és fomentar la cultura del circ a València i tot el que recapten anirà destinat a finançar projectes com Espai Circ, un espai on els apassionats d'aquest àmbit poden formar-se i entrenar.

Només hi haurà una passada del Cabaret de Nadal, i serà en el Teatre Agrícola d'Alboraia el dia 29 de desembre. El seu preu és de 4,12 € per als socis de l'AVC i 5,16 € per a la resta.

cabaret navidad avc
Part del cartell del Cabaret de Nadal

 

Arxivat a:

Destacats