Oci

Els càstings de la segona temporada de ‘FesTalent’ arriben a la televisió d’À Punt

Guardar

 Marina i Esteve, cantants dels grups Maluks y Auxili
Marina i Esteve, cantants dels grups Maluks y Auxili

FesTalent, l’espai de La Colla d’À Punt que busca els millors talents musicals de la Comunitat Valenciana entre 6 i 14 anys, estrena aquest divendres a les 22 hores en À Punt un programa especial amb els millors moments dels càstings de la segona temporada.

El programa recull els moments més destacats de les proves de selecció a Burjassot, Mutxamel, Vila-real i Carcaixent, per on han passat al voltant de huitanta candidats amb propostes molt diverses de cant, ball i interpretació d’instruments.

Marina i Esteve han triat els deu finalistes d’aquesta nova edició d’entre totes les candidatures i els acompanyaran cap a la gran gala final de juny, on hauran de demostrar el seu talent davant del públic i d’un jurat de professionals del món de la música molt exigent.

Entre els finalistes trobem cantants i ballarins i ballarines de totes les disciplines, des de clàssica a hip-hop, passant per la interpretació de musicals. La seua progressió es pot seguir a través del web i les xarxes de La Colla. Els finalistes estan dividits en dos equips, capitanejats per Marina i Esteve, cantants dels grups Maluks i Auxili respectivament. Els dos músics professionals assagen ara amb els i les joves artistes i els ajuden a triar l’actuació que faran en directe a la gran final.

Gravar videoclips i beca

Però abans d’aquest moment, els finalistes de FesTalent2 tindran l’oportunitat de gravar un videoclip i demostrar el seu talent artístic davant la càmera. El jurat, compost per representants destacats de la música, la dansa, l’actuació i les arts escèniques en general, tindrà la difícil missió de triar el guanyador o guanyadora de la segona edició de FesTalent, que s’emportarà una beca de 1.500 € per a continuar la seua formació musical. El segon classificat o classificada guanyarà una altra beca de 500 €.

A més a més, després de l’èxit del videoclip nadalenc de Dj Butoni amb Daniela Llobell i Tiger Nuts de la primera edició de FesTalent, FesTalent2 reedita el premi Butoni i dos dels finalistes gravaran un tema amb la fereta més festera.

Èxit de la primera edició edició

Aquesta segona temporada de FesTalent arriba després de l’èxit de la primera, que va tindre lloc durant el 2023, en la qual van participar més de cent artistes. En aquesta ocasió, els deu finalistes també van gravar un videoclip cadascú i tingueren l’oportunitat d’actuar en directe en llocs com ara el Palau de la Música de València o el pavelló de la Font de Sant Lluís, durant el descans d’un partit del València Basket.

La gran final de la primera edició de FesTalent va ser transmesa a través dels canals de Twich i YouTube d’À Punt. Cabrafotuda, padrí de L’Squad, va presentar aquest esdeveniment digital, que va convocar vora mil usuaris davant de la pantalla, per a descobrir en directe que Llibert Espuny i el grup Els Estrellats guanyaven la primera edició del talent show valencià. Alba Castelló, Àrtur Martínez, de La Fúmiga, i Pepa Cases van ser el jurat encarregat de prendre la difícil decisió.

La segona edició de FesTalent promet grans moments i sobretot molt de talent, el talent de joves valencianes i valencians. Podem seguir la progressió dels deu finalistes candidats a la gran final a través del web i les xarxes de La Colla. Divendres a la nit descobrireu com van arribar a aquesta fase final del concurs de talents valencià.

Arxivat a:

Destacats