Oci

Un castell de focs artificials inaugurarà l'Exposició del Ninot 2024 a València

Aquest divendres obri les portes l'Exposició del Ninot de les Falles 2024 de València amb un espectacle pirotècnic

Guardar

Castell de focs artificials a València
Castell de focs artificials a València

Un gran castell de focs artificials es dispararà aquest divendres a València per a inaugurar l'Exposició del Ninot, un dels moments més esperats de les setmanes prèvies a les Falles. I és que la capital del Túria ha iniciat ja el compte arrere per a les seues festes més internacionals amb la celebració de diversos esdeveniments que anuncies l'arribada de les festes josefines.

Així, aquest divendres, al voltant de les 21.00 hores, el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València serà l'escenari per a poder gaudir de l'espectacle pirotècnic de focs artificials, de la mà de Pirotècnia Gironina, que il·luminarà el cel de València i farà vibrar a les persones assistents amb motiu de l'obertura al públic de l'Exposició del Ninot, que un any més acull el Museu de les Ciències.

Concretament, divendres 2 de febrer, a les 19.00 hores, tindrà lloc la inauguració per part de les Falleres Majors de València, Marina García i María Estela Arlandis. Posteriorment, al voltant de les 21.00 hores, es procedirà al tret del castell.

Exposició del Ninot
Exposició del Ninot

Més de 700 ninots

En l'edició d'aquest 2024, més de 700 ninots competiran per a tractar de salvar-se de les flames i ser indultats, tant en la categoria infantil com en la major. Aquelles persones que vulguen visitar l'exposició ho podran fer fins al 15 de març.

L'horari per a visitar la mostra serà de dilluns a dijous de 10.00 a 20.00 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00 hores, excepte el 2 de febrer, dia de la inauguració, i els dies 14 i 15 de març, que tancarà a les 15.00 hores.

El preu de l'entrada adulta és de 3 euros i d'1,5 euros per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, persones majors de 65 anys, persones amb discapacitat i portadors de la passada 'Amics de la Ciutat' o 'Amics de la Ciència'. També hi ha una tarifa especial per a grups d'adults de més de 20 persones, de 2 euros per persona.

Arxivat a:

Destacats