Oci

El port de Gandia acull espectacles gratuïts de circ, teatre, màgia, humor i dansa

Borja Port Art se celebrarà en el Moll dels Borja cada dissabte durant l'estiu

Guardar

Un dels espectacles de Borja Port Art, actuacions gratis al port de Gandia
Un dels espectacles de Borja Port Art, actuacions gratis al port de Gandia

Gandia es prepara per a rebre la huitena edició de Borja Port Art 2023, un esdeveniment gratuït que promet omplir d'art i entreteniment el Moll dels Borja, a la zona del port, durant tots els dissabtes de l'estiu, des del 22 de juliol fins al 26 d'agost, a partir de les 20 hores.

Aquest programa d'activitats ofereix una àmplia varietat d'espectacles per a tots els públics, que van des de circ, teatre, màgia, humor, fins a dansa. La iniciativa, que ja s'ha convertit en una tradició en la capital de la Safor, compta amb el suport de Territori Borja i Turisme Comunitat Valenciana.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és acostar l'art al carrer i arribar a un públic més ampli. Els espectacles, sense text, estan dissenyats per a ser compresos per tots, i la seua ubicació en la via pública facilita l'accés i participació dels ciutadans.

Els organitzadors han cuidat la selecció de les companyies participants, incloent-hi una de Madrid, una altra de València i artistes amb una àmplia trajectòria internacional. La combinació de diverses disciplines artístiques promet oferir un espectacle atractiu i captivador.

Així que, si busques una experiència cultural i plena d'entreteniment per a gaudir als carrers de Gandia, no pots perdre't Borja Port Art. Cada dissabte, aquest esdeveniment et brindarà l'oportunitat de submergir-te en el món de l'art escènic i viure emocionants històries contades sense paraules, però amb gran expressivitat. Prepara't per a deixar-te portar per la màgia de Borja Port Art a Gandia.

Un dels espectacles de Borja Port Art, actuacions gratis al port de Gandia
Un dels espectacles de Borja Port Art, actuacions gratis al port de Gandia

Programació Borja Port Art Gandia 2023

  • 22 JULIOL. KANBAHIOTA TROUP. La Coquette. 50 minuts

CIRC: trapezi doble, verticals, portés acrobàtics i clown. Dos personatges vinguts dels anys 50 se sorprenen amb el món amb què es troben. Però, malgrat tot, la Coquette, gran artista, i el seu partenaire Braulio hauran d'ocupar-se de tirar endavant l'espectacle.

  • 29 JULIOL. MADUIXA TEATRE Migrare. 40 minuts

DANSA amb xanques, gest i equilibri. Quatre dones van haver de deixar el seu país i, ara, el país d'arribada les rebutja. Transiten buscant el lloc on poder viure, romandre, arrelar-se, al qual poder denominar llar.

  • 5 AGOST. CIA. CRIS-IS Home. 40 minuts

TEATRE DE CARRER: comèdia, humor. En una casa miserable, una parella viu la seua penosa rutina. Drama al servei de la comèdia. Rialles de les bones, de les sonores, de les que curen. Un espectacle trepidant, emocionant i, també, tendre.

  • 12 AGOST. RAMIRO VERGAZ White Bottom. 45 minuts

CLOWN I CIRC amb malabarisme, llit elàstic i snake hips. Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l'oblit. Aquest showman autèntic i atemporal realitzarà piruetes, jocs malabars, proeses, malapteses. Elegància, extravagància, llums i brillantor.

  • 19 AGOST. TROCOS LUCOS. Tartana. 50 minuts

CIRC CONTEMPORANI amb bàscula coreana i equilibris. És una proposta escènica innovadora, de caràcter informal. El risc inherent a la tècnica s'uneix a la sorpresa dels nous elements i moviments creats, oferint una proposta impressionant.

  • 26 AGOST. NANDO CANECA. Wooow. 50 minuts

HUMOR, CIRC, MÀGIA. Un homenatge al joc i a l'amor. Una amalgama en clau d'humor. Una atrotinada travessia que mescla circ, màgia, teatre gestual i improvisació.

Destacats