Oci

El Betlem més gran d'Espanya obri les portes a Xàtiva el 5 de desembre

Xàtiva acull un gran espectacle inaugural per a acollir l'obertura del Betlem Monumental

Guardar

Betlem de Xàtiva 2022
Betlem de Xàtiva 2022

Xàtiva dona la benvinguda al Nadal amb la inauguració del Betlem Monumental, considerat com el més gran d'Espanya a grandària natural. L'obertura del Betlem de Xàtiva serà el pròxim 5 de desembre, com a prèvia al pont festiu de la Constitució, data en la qual, a més, tradicionalment s'instal·len els adorns nadalencs en les llars.

Així, tal com mana la tradició, un dels atractius del Nadal en la Comunitat Valenciana tornarà un any més, convertint-se en un reclam turístic de la zona, pel qual passen milers de persones en cada edició.

Per a inaugurar el Betlem de Xàtiva s'ha previst una vesprada festiva per a les persones assistents. El dimarts 5 de desembre, a partir de les 18.00 hores, es realitzarà una cavalcada amb batucada i animacions des de plaça del Mercat fins a l'Albereda Jaume I, on se situa el monumental naixement.

A més, al costat del Betlem es comptarà amb llocs de roses i cotó de sucre per a tots els xiquets i xiquetes, i l'espectacle acabarà amb un concert infantil i familiar a càrrec de la Glüps Band.

Betlem de Xàtiva 2022
Betlem de Xàtiva

Mercat de Nadal i exposició de Playmobil

Al costat del Betlem, en la Glorieta se situarà un Mercat de Nadal organitzat per l'associació Adexa amb la col·laboració de l'Ajuntament, el qual comptarà amb 15 casetes de fusta que oferiran productes d'alimentació, bijuteria artesanal, articles de decoració, complements i articles nadalencs. Aquest Mercat, que es podrà visitar fins al 30 de desembre amb horari d'11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, disposarà de food trucks per a poder menjar. A més, Adexa realitzarà un sorteig de 1.000 euros que es podran intercanviar en el comerç local.

Un altre gran atractiu per al Nadal a Xàtiva, que també es posarà en marxa el dia 5 de desembre, és l'obertura d'una exposició de Playmobil que se situarà en l'espai cultural de Sant Domènec fins al 10 de gener de dimecres a diumenge de 10.00 a 14.00 hores i de dimecres a dissabte de 16.00 a 19.00 hores.

Destacats