Oci

Arriba a Utiel el primer festival gastronòmic i musical

El festival d'Utiel comptarà amb foodtrucks, mercat i l'actuació de Henry Mendez

Guardar

Imatge de gastronomia
Imatge de gastronomia

El primer festival gastronòmic i musical d'Utiel arriba aquest cap de setmana. Serà els dies 12, 13 i 14 de maig quan se celebre aquest esdeveniment que comptarà amb foodtrucks, mercat artesanal i el concert gratuït del famós cantant Henry Mendez. L'accés serà completament gratuït per a gaudir de totes les activitats i concerts programats. A continuació, t'informem de tota la programació:

El divendres, dia 12 de maig, a les 19.30 hores serà el torn d'Hermanos Navaro; mentre que a les 23.00 hores, actuarà Henry Mendez. Finalment, Dj Alex Cortes posarà música fins a les dos del matí.

El dissabte, dia 13 de maig, a les 11.00 hores, hi haurà Ioga Yuhe i música Handpan Solo; mentras que d'11.00 a 14.00 h, hi haurà jocs infantils, que s'allargaran a la vesprada; i a les 12.00 hores serà la inauguració de l'exposició d'artesania.

El tardeo arrancarà a les 16.00 hores; i a les 19.00 hores les persones assistents gaudiran d'un tribut a 'El Últim de la Fila i Manolo García; i finalment, tribut a Dr Feelgood.

L'últim dia, diumenge, 14 de maig, a les 11.00 hores serà l'exposició de cotxes clàssics i concentració de motos; a les 12.00 hores, la música del grup Rock Desert Vipers; i a la vesprada, aquest festival gastronòmic i musical d'Utiel posarà el fermall d'or amb un concurs de perritos i de cervesa; tardeo a partir de les 16.00 hores i, a les 20.00 hores, exposició d'artesania i recreació històrica 'Herois del Tollo'.

Aquest festival se celebrarà al passeig de l'Albereda d'Utiel, que es convertirà en l'epicentre d'un cap de setmana en el qual les degustacions gastronòmiques, la música en directe i un mercat artesanal on trobar productes de qualitat seran els principals protagonistes.

Destacats